28 / 03 / 2024

30 bin TL'ye villalar, daire fiyatına çiftlikler satılıyor!

30 bin TL'ye villalar, daire fiyatına çiftlikler satılıyor!

Türkiye için yapılan tahminler önümüzdeki 10 yıl içerisinde dünyanın en gelişmiş 7 ekonomisini de geride bırakacağı yönünde. Büyüme tam gaz devam ederken öte yandan ekonomide de oldukça ciddi bir dönüşüm yaşanıyor



Türkiye için yapılan tahminler önümüzdeki 10 yıl içerisinde dünyanın en gelişmiş 7 ekonomisini de geride bırakacağı yönünde. Büyüme tam gaz devam ederken öte yandan ekonomide de oldukça ciddi bir dönüşüm yaşanıyor.

Para el değiştiriyor. Eski zenginlerin yerini yenileri alıyor. Eskilerin göz kamaştıran varlıkları da değişen bu yapıyla birlikte icra ihalelerinde zaman zaman boy gösteriyor.

2011 yılının ilk günlerinde de bu durum değişmiş değil. Fabrikalar, lüks villalar daire fiyatına, pahalı jeep'ler ve arabalar hatta çiftlikler üçte birine yaklaşan bedellerle yine icra ihalelerine düşmüş durumda.
İşte icralik.com'un paylaştığı 2011 model icralıklar...

30 bin TL'ye villa
Ekonomideki büyüme sürse de ekonomideki bazı aktörler yerini yenilerine bırakıyor. Bu değişim sırasında da birçok villa, çiftlik, lüks araba, daire, fabrika yok parasına icraya düşüyor. İcra ihalelerine aracılık eden icralik.com'un sitesinde yer alan lüks arabadan, villaya çarpıcı ihale örnekleri.
Habertürk  


Geri Dön