25 / 04 / 2024

35 bin yatırımcı Emlak 2014 Fuarı'nda buluşuyor!

35 bin yatırımcı Emlak 2014 Fuarı'nda buluşuyor!

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılması bekleniyor Bugün kapılarını açan fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al - Saud da katılacak.




CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcı bekleniyor. 11 Eylül'de kapılarını açacak fuara Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud da katılacak. 


Onlarcagayrimenkul projesini tek çatı altında toplayacak olan CNR Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuan 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'de düzenlenecek. ,


ARAPLARIN GÖZÜ TÜRKİYE'DE 

Arapların fuara yoğun ügisinden memnun olduklarım belirten CNR Holding Fuarcılık Grup Başkam Cem Şenel, "CNR Emlak 2014 Fuan'm 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin yatırımcının ziyaret etmesini bekliyoruz. 200'e yakın projenin vitrine çıkacağı organizasyona başta Suudi Arabistan olmak üzere Orta Doğu, AB Ülkeleri, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler'den de alıcı gruplar gelecek. Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan dev yaürımcıların ziyaret edeceği fuara yönelik olarak hedef bölgelerde sonuç odaklı çalışmalar meyvelerini veriyor" dedi. 


PRENS YATIRIMA GELİYOR 

CNR ve House of Consultancy işbirliği ile CNR Emlak Fuarı'na getirilecek Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud'un ülkeye önemli yatırımlarda bulunması bekleniyor. 


Hürriyet




Geri Dön