19 / 03 / 2024

35. Sokak kiranız bizden kampanyası devam ediyor!

35. Sokak kiranız bizden kampanyası devam ediyor!

35. Sokak, 'Kiranız Bizden' kampanyasıyla farklı bir seçenekle dikkat çekiyor. Birinci etabında yaşamın başladığı 35-Sokak'ta. ikinci etaptan konut alıp bu keyfi hemen yaşamaya başlamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor.




İzmir gayrimenkul sektörü son dönemde ciddi hareketlilik içinde. Bu durum konut satışlarına da yansımış durumda. TÜİK verilerine göre 2013'ünn üçüncü çeyreğinde İzmir'de gayrimenkul satışları yüzde 6.1 artmış. Temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan dönemde 17 bin 940 konut el değiştirmiş. 


İzmir'de konut üreten firmalar bu hareketliliğin daha da artması adına hayata geçirdikleri farklı kampanyalarıyla adlarından söz ettiriyor. Aksan Yapının projesi 35. Sokak, 'Kiranız Bizden' kampanyasıyla farklı bir seçenekle dikkat çekiyor. Birinci etabında yaşamın başladığı 35-Sokak'ta. ikinci etaptan konut alıp bu keyfi hemen yaşamaya başlamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. 


Kira bizden "Kiranız Bizden" kampanyasıyla ikinci etaptan konut alanlar, evleri tamamlanana kadar, hayallerindeki mahalle yaşamını birinci etapta oturmaya başlayarak hemen gerçekleştiriyor. Üstelik bir yıl boyunca hem kira. hem kredi ödemeyerek aylık bin 500 TL'ye, yıllık toplam 18 bin TL'ye varan tasarruf sağlıyor.


İzmir'in gelişen aksında yer alan. Türkiye'nin uluslararası yeşil bina sertifikası BREEAM'e sahip ilk ve tek konut projesi olan 35. Sokak, geleneksel mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini rahatça sürdürülebilecek bir konseptle inşa edildi. 



Hürriyet/Mete Tamer Omur


Geri Dön