26 / 04 / 2024

3M'in konut su arıtma sistemleri Türkiye'de!

3M'in konut su arıtma sistemleri Türkiye'de!

Merkezi Su Arıtma Sistemleri (POE) ve Kullanım Noktası Su Arıtma Sistemleri (POU) olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan 3M Fütrasyon Sistemleri, özellikle mimarlar ve konut üretküeri için pratik ve güvenli çözüm seçenekleri sunuyor



3M Filtrasyon Sistemleri, binalarda temiz, kaliteli, lezzetli ve ekonomik içme suyu elde edilmesini sağlıyor. Merkezi Su Arıtma Sistemleri (POE) ve Kullanım Noktası Su Arıtma Sistemleri (POU) olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan 3M Fütrasyon Sistemleri, özellikle mimarlar ve konut üretküeri için pratik ve güvenli çözüm seçenekleri sunuyor. Kompakt tasarımı üe her yere uyum sağlayan ve kolay kuruluma sahip 3M Filtrasyon Sistemleri'nin atık suyu yok ve kartuş değişimi de çok kolay. Evlerde damacanadan daha temiz içme suyu elde edilmesini sağlayan bu sistem, uzun vadede de daha ekonomik bir çözüm sunmuş oluyor.

Merkezi Su Arıtma Sistemleri (POE), binada dolaşan tüm suyu niteleyerek, suyun bina giriş noktasından ekipmanlara ve son nokta kullanımlarına kadar daha yüksek kalitede gelmesini sağlıyor. Giriş noktasına monte edilen bu sistem 1 ve 50 mikrona kadar kir ve tortuyu ortadan kaldırıyor, klor tat ve kokusunu, kireç ve paslanmayı azaltıyor. Binadaki tesisat hatlannı, kombi, kazan gibi ısıtma sistemlerinin batarya ve ekipmanlarının ömrünü uzatıyor.

Kullanım Noktası Su Arıtma Sistemleri (POU) ise merkezi sistemden gelen su kalitesine uygun olarak, son kullanım noktasında hijyenik ve kaliteli su sağlıyor. Tüm içme suyunu, yemek pişirme ve yıkamada kullanılan suyu filtreliyor. Fütre sistemleri son noktada kullanılması nedeniyle, üretilen suyun bekleme ya da diğer nedenlerle kirlenme riskini de en aza indiriyor.

Hürriyet Emlak


Geri Dön