19 / 04 / 2024

4. İnşaat ve Konut Konferansı'na geri sayım!

4. İnşaat ve Konut Konferansı'na geri sayım!

26 Ocak 2016 tarihinde Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşecek olan İnşaat ve konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.



Açılış konuşması İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM tarafından yapılacak olan Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı, Türk İnşaat sektörünün liderlerini ağırlamaya devam ediyor. İlk senesinde 70, 2nci senesinde 164, 3ncü senesinde ise 205 firmanın katılımı ile etkileşim alanını her yıl büyüterek sadece inşaat profesyonellerinin en üst düzey temsilcilerinin VIP Statüsünde bir araya geldiği saygın ve elit bir buluşma olarak gösterilmektedir.

 

Ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü ve payını arttırıcı kalkınma hedeflerinin analizleri ile doğru hedef  ve doğru adrese  yönlendiren lider konuşmacılar Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı’ nda bir araya gelecek. 

 

Sektörün üç temel konusu

 

İnşaat firmalarının finansal yeterliliği, 2016 beklentileri ve kentsel dönüşümde gelinen durumu ele alacak (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM’ın açılış konuşmasıyla birlikte Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa LAÇİN, Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar AŞÇIOĞLU,Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H.İnanç KABADAYI,Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’suDr. Önder HALİSDEMİR,Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer CEYLAN, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih KUZU,Akfen Altyapı Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim AKIN,Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BABACAN,Boğaziçi İmar Planlama A.Ş. ve MÜSİAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzeme Sektör Kurulu Başkanı Reha YELTEKİN,Realtyport Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ERGÜVEN,Yeniköy Enerji Yatırımları A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat KANDALOĞLU,Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu Kurucu Ortak Av. Serhan KOÇAKLIkonferasa değerli görüşlerini aktaracaklar.

 

Küresel ekonomik beklentiler ve inşaat sektörünün büyüme politikaları, yabancı yatırımcının Türkiye’ye ilgisi, kentsel dönüşümde tarafların farklı bakış açıları ve finansman önerileri, sürdürülebilir şehirler, kentleşme kalitesi gibi güncel konular konuşulacak, gelecek dönem stratejileri paylaşılacak. 

 

Konferansta ayrıca yine Türkiye’de bir ilk olarak Nisan ayında gerçekleşecek Marka Şehirler Zirvesi’nin lansmanı yapılacak.


Milliyet 



Haber PR Ajansı'ndan şu şekilde servis edildi;


4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor.  Ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü arttırıcı kalkınma hedeflerinin tartışılacağı sektörün en önemli buluşmasında, konut sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana yüzde her yıl büyüme kaydeden Silverline Ankastre platin sponsor olarak yerini alıyor. 


Sektöre yön veren isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı organizasyonda, Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracak.


Kullanıcının mutfakta geçirdiği zamanı kalite, estetik ve çevresel fayda ile buluşturan Silverline, aynı zamanda inşaat sektörüne yönelik projeler de üretiyor. Özellikle son yıllarda konut sektörünün kaydettiği ivmeye bağlı olarak etkilenen sektörlerden biri de ankastre mutfak ürünleri sektörü. Yeni bir yaşam tarzını sembolize eden ankastre ürünler ile mimari çizimlerini tamamlayan inşaat firmaları, pazarda müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak hizmet veren, teknoloji ve estetik yönü kuvvetli markalarla işbirliği yapıyor. Bu noktada toplu satışlar için kurduğu özel satış ekibi ile konut sektörüne yönelik kaliteli ve hızlı çözümler sunan Silverline, inşaat sektörünü destekleyen yan sektörlerden ankastre ürünler sektörünün baş aktörlerinden biri haline geldi.  


Davlumbaz ve aspiratör pazarında Avrupa'nın ilk 5, Dünyanın ilk 10 üreticisi arasında...


1994 yılında Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Silverline, genç, dinamik ve deneyimli kadrosu, yenilikçi vizyonu ve gerçekleştirdiği yatırımlar ile kısa sürede sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. Geçen 21 yıllık sürede Türkiye'nin ihracatta ilk 500 firması arasında yerini alan ve bugün 5 kıtada 73 ülkeye ihracat gerçekleştiren Silverline; Dünya üzerinde 3100 noktada tüketicisiyle buluşuyor. Girdiği pazarlarda güçlü konumda yer alan Silverline, showromları bulunan,  Danimarka pazarında yüzde 13, Fas'ta yüzde 12 pazar payına sahipken Irak'ta ise ankastre pazarının lider markaları arasında yer alıyor.


Haber Zaman gazetesinde şöyle yer aldı;


İnşaatçılar, 26 Ocak'ta buluşacak


Türk inşaat sektörünün liderlerini ağırlayan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin buluşma adresi olarak 4. kez kapılarını açacak. Silverline Platin sponsorluğunda gerçekleşecek konferansta ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü artırıcı kalkınma hedefleri masaya yatırılacak.


Zaman




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


26 Ocak 2016'da Silverline Platin Sponsorluğunda gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, 4. yılında tekrar kapılarını açmaya hazırlanıyor. Açılış konuşması İstanbul inşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım tarafından yapılacak olan Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansında, Türk İnşaat sektörünün liderleri ağırlanacak. Konferasnsın, ilk senesinde 70, ikinci senesinde 164, üçüncü senesinde ise 205 firmanın katılımı ile etkileşim alanım her yıl büyüttüğünü söyleyen yetkililer, "Sadece inşaat profesyonellerinin en üst düzey temsilcilerinin VIP Statüsünde bir araya geldiği saygın ve elit bir buluşma olarak gösteriliyor. Ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü ve payını arttırıcı kalkınma hedeflerinin analizleri ile doğru hedef ve doğru adrese yönlendiren lider konuşmacılar Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı' nda bir araya gelecek" dedi. 


2016 BEKLENTİLERİ 

İNDER Yönetim Kurulu Başkam Nazmi Durbakayım'ın açılış konuşmasmda inşaat firmalarının finansal yeterliliği, 2016 beklentileri ve kentsel dönüşümde gelinen durumu ele alacağım beliten yetkililer, "Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin, Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkam Yaşar Aşçıoğlu, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkam H. inanç Kabadayı, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Muammer Ceylan, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Akfen Altyapı Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkam Selim Akın, Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Boğaziçi İmar Planlama A.Ş. ve MÜSIAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzeme Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, Realtyport Yönetim Kurulu Başkam Fatih Ergüven, Yeniköy Enerji Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkam Dr. Nihat Kandaloğlu, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu Kurucu Ortak Av. Serhan Koçalı konferasta görüşlerini aktaracak. Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı detaylı bilgi için www.insaatkonferansi.com adresini ziyaret edebilirsiniz" diye konuştu. 




Hürriyet



Geri Dön