27 / 04 / 2024

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını söyledi.



BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
Bayram harçlığı başvuru şartları şöyle sıralanıyor: - T.C. vatandaşı olmak - Mavi kart sahibi olmamak - 18 yaşından büyük olmak - Türkiye’de ikamet etmek.
KİMLER BAŞVURAMIYOR?
Aile üyeleri arasında memur, noter, kamu işçisi, muhtar, yurtdışında çalışan veya yurtdışı borçlanan, özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişiler bulunuyorsa bayram harçlığı alınamıyor.

İSTİSNALAR VAR
Ayrıca aile üyeleri arasında öğrenci yurtlarında kalan bir öğrenci olması, cezaevi ve tutukevinde bulunan hükümlü veya tutuklu kişinin olması, askerlik görevini yerine getiren kişinin olması, yetiştirme yurdu gibi bakım kurumunda bulunan kişilerin olması durumunda da başvuru yapılmıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön