26 / 04 / 2024

4 senelik o Android telefona güncelleme müjdesi!

4 senelik o Android telefona güncelleme müjdesi!

Üç yıllık Android güncellemeleri ve ek bir yıllık güvenlik desteğiyle Google, Pixel 4 modellerini şaşırtabilir.



Lütfen bu güncellemenin hala deneysel bir çalışma olduğunu unutmayın. Bu araştırma kullanıcılara açık değildir, ancak Google'ın üçüncü taraf çerezleri kullanmadan reklam izlemeye olanak tanıyan yeni teknolojileri test ettiği Android Privacy Sandbox'ta sunulmaktadır. Bu programa dahil olan geliştiricilerin, Pixel 4 modeli için yeni bir Android yapısına sahip olduğunu unutmayın.

Söz konusu güncelleme, Android 13 QPR1 tabanlıdır. Bu güncelleme aynı zamanda bazı Pixel 5 kullanıcılarının bile beklediği Aralık 2022 güvenlik yamasını da içeriyor. Ancak, bu cihazların güncellemeyi alacağının garantisi yoktur.

Ancak güncellenen Pixel 4'ün henüz arka plana atılmadığını söyleyebiliriz. Google'ın akıllı telefonlar için güncelleme politikası buna göre değişebilir. 

Pixel 4 Özellikleri!

Pixel 4'ün 5,7 inçlik AMOLED ekranı 90 Hz yenileme hızına sahiptir. Günümüzde amiral gemilerinde yaygın olarak bulunan 90 Hz ekranlar, standart telefonlardan %50 daha hızlıdır. Size daha akıcı bir ekran deneyimi sunmak için canlandırılmıştır.

Ayrıca Ambient EQ, ortam ışığına göre ekran beyaz dengesini otomatik olarak ayarlar. Bu yılın amiral gemileri için vazgeçilmez olan Snapdragon 855 işlemciden güç alan telefon, 6 GB RAM'e sahip. Depolama tarafında ise 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor.

Eskiden tek arka kamerası olan Google, Pixel 4 ile birlikte çift kameraya geçiş yaptı. Pixel 4'ün arkasında f/1.7 diyafram açıklığına sahip 12.2 megapiksel ana kamera ve f/2.4 diyafram açıklığına sahip 16 megapiksel telefoto kamera bulunuyor.

Pixel 4, optik ve elektronik görüntü sabitleme ile kamera sarsıntısını en aza indirir ve Full HD çözünürlükte 120 fps ve 4K çözünürlükte 30 fps kayıt yapabilir. Ön tarafta f/1.7 diyafram açıklığına sahip 8 megapiksel kamera yer alıyor. 

Oppo Reno 5 Lite A101'de!..Şok...Şok...Şok... 6 Şubat 2023 fiyat listesi...
Satışı sonlandırılan iPhone 11 Carrefoursa'da! 6 Şubat 2023 fiyat listesi.. .
Samsung Galaxy A73 A101'de! 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geri Dön