26 / 04 / 2024

4 ünlü evlerinde sevdikleri ürünleri Instyle Home'a anlattı

4 ünlü evlerinde sevdikleri ürünleri Instyle Home'a anlattı

Öykü Serter, Başak Sayan, Özge Ulusoy ve Açelya Elmas, en sevdikleri ürünleri InStyle Home dergisine anlattı



Herkesin çok sevdiği bir dekorasyon elemanı vardır. Bu bazen bir aydınlatma, bazen bir kanepe veya esprili bir tasarım olabilir. Ekranlardan tanıdığımız dört güzel kadın; Öykü Serter, Başak Sayan, Özge Ulusoy ve Açelya Elmas, en sevdikleri ürünleri InStyle Home dergisine anlattı ve onlarla poz verdi

Öykü Serter
Koltukta aradığım şey klasik ve rahat olması
Galatasaray Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı üzerine yaptığı yüksek lisansı bitiren şimdilerde ise doktora yapmayı planlayan Öykü Serter, esprili tasarımları sevdiğini söylüyor. "Köpek fobimi yendiğim söylenemez ama Maurice RenoMa imzalı koltuğu seviyorum" diyor güzel sunucu.

Başak Sayan
Eşyalarda yaşanmışlık duygusu arıyorum
Yine 'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Ceyda' karakterini canlandıran Başak Sayan, evindeki kütüphaneyi ve çalışma masasını çok seviyor. Favorisi, onda yaşanmışlık duygusu yaratan eski mobilyalar. Ancak yeni bir ürün aldığında da sade bir şıklığa sahip fonksiyonel ürünleri tercih ediyor. Üzeri deri kaplı ahşap masa da, hem sade hem de şık bir görünüme sahip olduğu için Sayan'ın favorilerinden...

Özge Ulusoy
Evimde minimal tarzda aydınlatma seviyorum
'Ev' adlı ilk sinema filmi bu kış vizyona girecek olan Özge Ulusoy, minimal tarzı tercih edenlerden. Aydınlatmanın doğru kullanıldığı zaman, evin dekorasyonuna çok şey katacağını düşünüyor. 1970'leri anımsatan şeffaf aydınlatma çok hoşuna gitmiş üzerindeki kristallerin ışığı mükemmel yansıttığı görüşünde.

Açelya Elmas
Sıradışı ebatlarda ve şaşırtan tasarımlar favorim
Açelya Elmas esprili tasarımları seviyor "Dekoratif olduğu kadar gerçekten kullanışlı da" diyen Elmas bu askılığı koyduğunuz mekanı gözünüzün önüne getirin. Bir anda sıradan olmaktan çıkar."diye ekliyor.

Hürriyet


Geri Dön