26 / 04 / 2024

42 Maslak projesinde sona yaklaşılıyor!

42 Maslak projesinde sona yaklaşılıyor!

Bay İnşaat tarafından hayata geçirilen 42 Maslak projesinde sona az kaldı. İnşaat çalışmaları devam eden 500 milyon dolarlık projede rezidans, home ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel birimleri yer alıyor.



Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özmandıracı, yüzde 55 oranında satışı tamamladıklarını kaydetti. 42 Maslak AVM’de ise kiralamaların eylül ayında başlayacağını belirten Özmandıracı, Eylül 2015’te tüm çalışmaların bitirileceğini vurguladı.


Otele yabancı ortak

Özmandıracı, “42 Maslak AVM, tam olarak bir AVM konseptinde değil. Giyim mağazaları neredeyse olmayacak. Ağırlıklı olarak yeme - içme diyebiliriz. 500 kişilik de bir gösteri merkezi yer alacak. Toplam 100 mağazadan oluşan AVM’de fiyatlar uygun olacak. Gelişen piyasa verilerine göre değerlendireceğiz” dedi.

Otel birimi için yabancı bir grupla ortaklık yapacaklarını ve anlaşmanın büyük ölçüde tamamlandığını belirten Özmandıracı, “Anlaşma durumunda bu yabancı grubun Türkiye’deki ilk oteli olacak. Biz otel işletmesi yapmak istemiyoruz. Mülkümüzün bir kısmını satacağız” dedi.


Metrekaresi 7000 dolar

’Artful Living’ (Sanat dolu yaşam) konsepti ile hayata geçen 42 Maslak projesinde ana konsept sanat. Erol Özmandıracı, 42 Maslak’ın galeri merkezi olarak da hareket edeceğini ve her 2 ayda bir farklı bir sergiye ev sahipliği yapacağını söyledi.  42 Maslak, 250 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede 476 adet rezidans daire, 91 adet home -  ofis ve 16 adet penthouse bulunuyor. 5 bin kişinin çalışacağı ve teslimatların başladığı 42 Maslak’ta, konut alanlarının metrekare birim fiyatları 4.750 dolar - 7000 dolar, ofis alanlarının metrekare birim fiyatları ise 4.500 dolar - 6.500 dolar bandında satılıyor. 


Milliyet


Geri Dön