29 / 03 / 2024

5 yıldızlı oteller Çırağan Sarayı'nda buluşacak!

 5 yıldızlı oteller Çırağan Sarayı'nda buluşacak!

Yiyecek İçecek Bölümleri Temizlik ve Malzeme Tedarikçiler Derneği'nin bu yıl 1 Nisan'da üçüncüsünü düzenleyeceği "Yiyecek İçecek Alanlarında Yeni Eğilimler Çalıştayı" başlıklı buluşma, sektörün üst düzey yöneticilerini ve firmaları biraraya getirecek.



5 yıldızlı otellerin genel müdür, satın alma müdürleri ve steward şeflerini biraraya getirecek etkinlik, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 


Çalıştay, sektörün ihtiyaçlarının ve beklentilerinin firmalara iletilmesi, dünyadaki gelişmelerin paylaşılması ve sektörün ileri gelenlerinin deneyimlerini ve düşüncelerini aktarabilmelerine olanak sağlıyor. Çalıştaya; Çırağan Palace Kempinski, Ritz Carlton, The Marmara, Hilton, Titanic, Wow, Swissotel, Cevahir Otel, Divan Otel, Radissons Blue, The Crowne, Marriott Hotels, BTA havalimanı, Lares Park, Sheraton, Divan Asya, Marmara Pera, Wyndham, Polat Hotel, Cakes Bakes, Holiday Inn, The Plaza, Cvk Hotels, Moda Deniz Kulübü, Büyük Kulüp ve Four Seasons olmak üzere pek çok otel ve işletme yöneticisi katılacak. 

Katılan firmalar ise; Villeroy and Boch, Güral Porselen, Ekol Gıda, Kütahya Porselen, Hit Mutfak, Havel, Homatex, Kapp, İnterni, Porland Porselen, Cambro, Maya Otel Ekipmanları, Zenga, Çeçen Plastik, Güren Metal, Külsan, Prosharp, Ecolab olarak sıralandı. 


Milliyet


Geri Dön