25 / 04 / 2024

51 bin euroluk daireye 20 bin YTL'lik hediye

51 bin euroluk daireye 20 bin YTL'lik hediye

Firmalar fuar süresince yapılan satışlarda kampanyaları ve fiyat indirimleriyle dikkat çekmeye çalıştı.



Antalya Liman bölgesinde MSN Construction tarafından inşa edilen Akevler'de 73 ile 160 m2 arasında değişen daireler 51 bin euro ile 160 bin euro arasında satılıyor. Peşin alımlarda 20 bin YTL değerinde araba hediye ediliyor.

Hasko tarafından inşa edilen Uskumruköy/ Sarıyer'de inşa edilen Yeşiloba Villaları'nda 380 m2 ile 550 m2 arasında değişen villaların fiyatı 590 bin dolar ile 717 bin dolar arasında. 72 villadan oluşan projede kalan 12 villa için kampanya yapılıyor. Villa alan tüketiciye bir otomobilin verileceği kampanyada 6 farklı otomobilden birini seçme şansı veriliyor.

'Her işi yaptım en çok emlaktan kazandım'

Realıst Expo Fuarı'nın açılışını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, felaket tellallığı yapanları eleştirdi. Bağış, İstanbul'daki emlak fiyatlarının önümüzdeki yıllarda Londra, New York, Tokyo gibi metropolleri geride bırakacağını kaydetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bağış "17 yıl ABD'de yaşadım. Her işi yaptım. Ancak emlak alım satımından kazandığım para kadar başka hiçbir işten para kazanmadım" diye konuştu. Türkiye'nin değerinin hak ettiğinin altında olduğunu savunan Egemen Bağış, herkesi Türkiye'ye ve özellikle de emlak sektörüne yatırım yapmaya davet etti.

Sabah

Geri Dön