28 / 03 / 2024

5.Levent Residence'ta yaz kampanyası başladı!

5.Levent Residence'ta yaz kampanyası başladı!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile İstanbul'da, TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent konut projesinde yaz kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 25'i peşin, 24 ay faizsiz şirket bünyesindeki taksitlendirme yapılıyor..



Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile İstanbul'da, TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent konut projesinde yaz kampanyası başlatıldı. 4 bin konutluk projede yüzde 25'i peşin, 24 ay faizsiz şirket bünyesindeki taksitle veya yüzde 0.88 faizli banka kredisi seçeneği ile daire sahibi olmak mümkün. 

 bin kişinin yaşayacağı yeni bir semt olarak tasarlanan 5. Levent; kJ şehre yakınlığı, ulaşım projelerinin kesişim noktasında bulunan konumu, yeşil alanları, sosyal donatıları  ve mimarisi üe öne çıkıyor. Ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 TL olan 5. Levent'tin 2017'de tamamlanması planlanıyor. Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile İstanbul'da, TEM Alibeyköy kavşağında, 516 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 5. Levent"te yaz fırsatları sürüyor. Projede, yüzde 25'i peşin, 24 ay faizsiz şirket bünyesindeki taksitle veya yüzde 0.88 faizle başlayan banka kredisi seçeneği üe daire sahibi olmak mümkün. 


ÜNİVERSİTESİ OLACAK 

Yaklaşık 4 bin konut, zengin sosyal donatı alanlarına sahip üniversite eğitim alam, 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite, 2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük bir de korunun yer alacağı 5. Levent; büyüklüğü, mimarisi, yeşil ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. İki mahalleden oluşan 5. Levent'te 1+1 ila 4+1 arasında değişen 50 farklı daire tipi satışa sunuluyor. Yüzde 50'den fazlası yeşil alana ayrılan mimarisiyle farklılaşan 5. Levent'te, manzaraya hakim olarak konumlandırılan tüm konutlar, gün ışığından maksimum düzeyde faydalanabiliyor. İnşaat yoğunluğunu azaltan yatay mimarisi ve tamamı yerin altına alman otoparklarla, 5. Levent'in doğal görüntüsünün korunduğu belirtiliyor. Sosyal alanları vadi manzarasına hâkim bir noktada olan projede ulaşım araçlarına kolay erişim için 50 metrelik kot farkı panoramik asansörle çözüldü. 


ULAŞIMI KOLAY 

5. Levent, İstanbul'un iş merkezi Levent ve Maslak'a 7 kilometre mesafede bulunuyor. Şehrin ana arterlerine kolay erişim imkânı sunan 5. Levent; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede. Atatürk Havalimanı'na 22 kilometre uzaklıkta olan 5. 

Levent'in, 2017'de hizmete girmesi beklenen 3. havalimanına uzaklığı ise 32 kilometre. 

5. Levent, metro hatlarına olan yakınlığıyla da sakinlerine kolay ulaşım imkanı sağlayacak. Yakm gelecekte hayata geçirilecek Mecidiyeköy-Mahmutbey, İstinye-Seyrantepe-Akşemsettin, Levent-Sanayi Mahallesi-Akşemsettin, Gayrettepe-3.Havaalanı, Alibeyköy-Eminönü hatlarıyla şehrin her yerine kolaylıkla ve hızla ulaşüabüen, merkezi bir semt niteliğine sahip olacak. 5. Levent, Anadolu yakasına ulaşımı kolaylaştıracak 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de başlangıç noktasında yer alacak. 


Spor da var eğlence de 


TORUNLAR GYO bu projede sanatı, sporu, eğlenceyi ve doğal yaşamı hayatın içine taşıyan sosyal alanlar yaratmayı hedefliyor. Projede festival meydanı, açık hava sineması, amfi tiyatro ve atölyelerin yanı sıra SPA merkezi ile koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, yansıma havuzlan, gölet, doğal tarım alam gibi olanaklar bulunacak. Semt ruhundan ilham alan 5. Levent'te bir de 'Levent Çarşı' olacak. Böylece semt sakinleri, zengin alternatiflerle 'mahalleden alışveriş yapma' imkanı bulacak. 


Hürriyet


Geri Dön