18 / 04 / 2024

6 firma eleman avında!

6 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 6 firma krize meydan okuyarak istihdam sağlamaya devam ediyor



1. Dumankaya İnşaat, yeni projeleri için inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun, 15 yıl tecrübeli proje müdürü (PRJ-MD-02), mimarlık bölümünden mezun 15 yıl tecrübeli teknik grup müdürü (TKNK-MD), inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun şantiye şefi (SNTY-SEF), mimarlık bölümünden mezun, en az 8 yıl tecrübeli mimar (MİMAR-01), inşaat mühendisliği bölümünden mezun, tercihen primavera bilen, tercihen malzeme bilgisi olan planlama mühendisi (PLN-MUH-06), makine bölümünden mezun, konusunda en az 4 yıl tecrübeli makine mühendisi (MKN-MUH-06), elektrik mühendisliği bölümünden mezun, en az 4 yıl tecrübeli elektrik mühendisi (ELK-MUH-01), meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun inşaat teknikeri (INS-TEK-03), meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun, en az 2 yıl tecrübeli makine teknikeri (MKN-TKN-01), meslek yüksek okullarının elektrik bölümünden mezun, en az 3 yıl deneyimli elektrik teknikeri (ELK-TKN-01), işletme veya iktisat fakültesi mezunu, en az 5 yıl tecrübeli, mali denetim sorumlusu (MD-SOR-01), işletme veya iktisat mezunu iyi düzeyde İngilizce bilen pazarlama uzmanı (PAZ-UZM-02), üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, satış deneyimi olan satış danışmanı (SAT-DAN-02), en az lise mezunu depo sorumlusu (DEPO-01), alacak. Adaylarda aranan ortak özellikler ise B sınıfı sürücü ehliyeti olması, esnek çalışma saatleri ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilmesi, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmesi, Anadolu yakasında ikamet etmesi, askerliğini tamamlamış olması isteniyor.
İlgilenenler özgeçmişlerini referans kodlarıyla birlikte  [email protected] adresine yollayabilirler.
2. Mega Mühendislik, yapım kontrol teşkilatında çalıştırılmak üzere, yapım kontrol başmühendisleri, toprak işleri ve sanat yapıları kontrol mühendisleri, kalite kontrol mühendisleri, tünel kontrol mühendisleri, hakediş ve kesin hesap mühendisleri, program izleme ve dökümantasyon mühendisleri, ikincil işler mühendisleri, topograflar, sürveyanlar, laborantlar, şenörler, harita ve araştırma teknisyenleri alacak.
Tüm pozisyonlar için tecrübe gerekli. İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 236 44 60 no'lu faksa yollayabilirler.
3. Toner Mimarlık, en az 3 yıl iç mekan projelerinde deneyimli, ince yapı şantiye tecrübeli şantiye mimarı alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 216 27 59 no'lu faksa yollayabilirler.

4. Urantu İnşaat, baraj imalatlarında tecrübeli, kesit ve kübaj hesaplarında yeterli birikime sahip harita mühendisi, Total-Station kullanabilen, baraj imalatları ölçümlerinde tecrübeli topograf alacak
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 363 14 74 no'lu faksa yollayabilirler
5. Metag İnşaat, 15 yıl tecrübeli ve iyi derecede İngilizce bilen proje müdürleri, 10 yıl tecrübeli ve iyi derecece İngilizce bilen teknik ofis şefleri, en az 5 yıl tecrübeli inşaat- elektrik-makine-harita mühendisleri, topograf, muhasebeci, ambarcı, idari işler amiri ve merkez ofis, teklif, iş geliştirme ve satın alma departmanlarında görevlendirilmek üzere 5+10+ yıl tecrübeli, İngilizce bilen mimar, inşaat ve makine mühendisleri, 3+ yıl tecrübeli, iyi düzeyde İngilizce ve primavera bilen inşaat mühendisi alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 472 77 36 no'lu faksa yollayabilirler.
6. EEC Systems, bina otomasyon sistemleri proje satış mühendisi, yangın ve güvenlik sistemleri bayi satış sorumlusu alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini www.eec.com.tr insan kaynakları sayfasından veya www.yenibiris.com sitesinde EEC ilanlarından yollayabilirler.

Mine ÜÇGÜN/Emlakkulisi.com


Geri Dön