25 / 04 / 2024

7 firma eleman avında!

7 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 7 firma çeşitli bölümlerde istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1. Dolsar Mühendislik, tasarım ve inşaat kontrollüğü hizmetleri için Ankara'daki merkez ve  Ankara  dışındaki kontrollük teşkilatlarında görevlendirilmek üzere, baraj, hidroelektrik santral, su temini, yol, ulaştırma yapıları projelerinin tasarım ve/veya inşaat kontrolü hizmetlerinde tecrübeli inşaat mühendisleri, baraj, hidroelektrik santral,pompa istasyonları projelerinin tasarım ve/veya inşaat kontrolü hizmetlerinde tecrübeli elektrik ve makina mühendisleri, baraj, hidroelektrik santral, su temini, yol, ulaştırma yapıları projelerinin tasarım ve/veya inşaat kontrolü hizmetlerinde tecrübeli jeoloji mühendisleri, baraj, hidroelektrik santral, su temini, yol, ulaştırma yapıları projelerinin tasarım ve/veya inşaat kontrolü hizmetlerinde tecrübeli harita mühendisleri, baraj, hidroelektrik santral, pompa istasyonları, yol, ulaştırma yapıları projelerinde tecrübeli teknik ressamlar alınacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] veya 0312 418 10 66 no'lu faksa yollayabilirler.


2. Tek Yapı, Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerindeki anahtar teslim projelerinde görevlendirilmek üzere, bilgisayar programlarına hakim ve seyehat engeli bulunmayan elemanlar arıyor. İnşaat mühendisi veya mimar, 45 yaşını aşmamış, sanayi tesisi uygulamalarında en az 15 yıl deneyimli, en az bir yabancı dil bilen (tercihen ingilizce) proje müdürü (PM); mimar, 40 yaşını aşmamış, sanayi tesisi inşaatı ince işlerinde en az 10 yıl deneyimli ince işler şantiye şefi (SMİ); inşaat mühendisi, 40 yaşını aşmamış, sanayi tesisi uygulamalarında en az 10 yıl deneyimli kaba yapı şantiye şefi (SKB); harita, jeodezi veya fotogrametri mühendisi, 40 yaşını aşmamış, konusunda en az 10 yıl deneyimli, gerekli bilgisayar programlarına hakim harita mühendisi alınacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] veya 0212 273 20 41 no'lu faksa yollayabilirler.


3.Interfiks; inşaat mühendisi veya mimar, 30-40 yaş arasında, iyi derecede İngilizce konuşup yazabilen, satış ve pazarlama konusu ile ilgili uygun formasyona sahip, oto kontrolü ve motivasyonu yüksek, yurtiçi ve yurtdışı seyehat edebilir, oto ehliyet sahibi teknik pazarlama mühendisi (T.P.M) ve ürün satış mühendisi (Ü.S.M); şantiye tecrübesi olan, 30-40 yaş arasında, oto ehliyet sahibi, yurtdışına seyehat edebilecek, İngilizce veya Arapça bilen inşaat teknikeri (İNT) alınacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.


4. Rast Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, proje bürosuna Ankara'da çalışmak üzere; sulama projeleri, baraj ve HES projeleri yapımında, İngilizce bilen inşaat mühendisleri alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini[email protected] veya 0216 545 76 42 no'lu faksa yollayabilirler.


5.Kuzu Grup bünyesinde görevlendirilmek üzere İstanbul şantiyeleri için iş güvenliği mühendisleri alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] veya 0212 573 32 54 no'lu faksa yollayabilirler.


6.Özdemir Yapı, giydirme cephe sektöründe tecrübeli satış elemanı; alüminyum giydirme cephe uygulamalarında tecrübeli şantiye şefi alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.


7. Yaka İnşaat, İstanbul şantiyelerinde şantiye şefliği yapacak, bayındırlık mevzuatına hakim, konut inşaatlarında deneyimli, iyi derecede hakediş ve kesin hesap bilen, Amp programı ve birim fiyatlara vakıf inşaat mühendisi ve mimar alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.


Ceren ASLANBAY/Emlakkulisi.com


Geri Dön