16 / 04 / 2024

7 Temmuz altın fiyatları!

7 Temmuz altın fiyatları!

Altın fiyatları, altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalardan itibaren devam eden düşüş yerini yükselişe bıraktı. Altın fiyatlarında bugün yukarı yönlü bir hareketlilik yaşanıyor.



Altın  fiyatları yeni haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları son zamanlarda yaşanan düşüşüş ardından yönünü yukarı çevirdi. Gram altın bugün altın fiyatlarındaki yükselişle 502 liradan işlem görüyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; altın fiyatlarında gerçekleşen artış, bugünkü altın fiyatlarının ne kadar olduğu konusunda yatırıcımlar tarafından merak ediliyor.   Peki 7 Temmuz altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatları...

7 Temmuz altın fiyatları! 
GRAM ALTIN FİYATLARI 

Gram altın alış fiyatı: 501,89 TL
Gram altın satış fiyatı: 502,02 TL

7 Temmuz altın fiyatları! 

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI 

Çeyrek altın alış fiyatı: 805,64 TL
Çeyrek altın satış fiyatı: 824,50 TL

7 Temmuz altın fiyatları! 

YARIM ALTIN FİYATLARI 

Yarım altın alış fiyatı: 1.606,25 TL
Yarım altın satış fiyatı: 1.649,00 TL

7 Temmuz altın fiyatları! 

TAM ALTIN FİYATLARI 

Tam altın alış fiyatı: 3.323,27 TL
Tam altın satış fiyatı: 3.408,95 TL

6 Temmuz 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön