25 / 04 / 2024

8 bin TL veren de var 9 bin TL de! Garanti bankası emekli promosyon tutarını açıkladı

8 bin TL veren de var 9 bin TL de! Garanti bankası emekli promosyon tutarını açıkladı

Bankalar arasında emeklilere yönelik 8 bin veya çeşitli yan haklarla 9 bin TL'ye kadar promosyon verenler var. Garanti Bankası emeklilere vereceği promosyon tutarını açıkladı. İşte herkes tarafından çok merak edilen o tutar.



Temmuz ayında emekli maaşlarına zamlar yansıdı. Haziran ayı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşın %42,35 oranda, memur ve memur emeklilerinin maaşına da %41,69 oranda zam yansıtıldı. Bu zamlarla birlikte en düşük emekli maaşı da taban olarak 2.500 TL’den 3.500 TL’ye yükseltildi. 

Emekli maaşlarının artmasıyla birlikte başlayan promosyon yarışlarında bankalar en yüksek promosyonu sunmak adına rekabete başladı. Bu kapsamda birçok banka cazip promosyon tekliflerini sunarken, en cazip tekliflerden biri yine Garanti BBVA’dan geldi. Garanti BBVA, emekli maaşını Garanti’ye taşıyan emekli maaş müşterilerine 7.500 TL’ye varan ödül veriyor. İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön