23 / 04 / 2024

800 TL'ye 3 günlük tatil fırsatı! 18 ve 30 yaş aralığındaki gençler bu fırsatı kaçırmayın!

800 TL'ye 3 günlük tatil fırsatı! 18 ve 30 yaş aralığındaki gençler bu fırsatı kaçırmayın!

Yaz tatilinde seyahat etmek isteyen gençlere ücretsiz konaklama fırsatı sunan KYK yurtlarından birinde 3 gün kalan bir muhabir otobüs bileti dahil sadece 800 TL harcadı. İşte uygun fiyatlı tatilin ayrıntıları...



Yaz tatilinde seyahat etmek isteyen gençlere ücretsiz konaklama fırsatı sunan KYK yurtlarından birinde 3 gün kalan bir muhabir otobüs bileti dahil sadece 800 TL harcadı.

Öğrenci yurt ücretleri belli oldu! Büyük zam, böylesi görülmedi! İstanbul, Ankara, İzmir yurt ücretleri ne kadar?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Seyahat Sever” projesi ile 18 ve 30 yaş grubu gençlerin konaklaması için KYK yurtlarının kapısını araladı. 15 Temmuz’da başlayan ve 1 Eylül’e kadar devam edecek fırsatta, gençlere farklı şehirleri tanımaları için ücretsiz konaklama fırsatı sağlıyor. 5 yıldızlı otelleri aratmayan yurtlarda ücretsiz konaklayabilen gençler, minimum bütçe ile keyifli bir tatilin tadına varıyor. Yenişafak  Ankara  muhabiri de Antalya’ya giderek uygulamayı deneyimledi ve sadece 800 TL harcadı.

İşte uygun fiyatlı tatilin ayrıntıları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön