20 / 04 / 2024

800 TL'ye 3 günlük tatil fırsatı! 18 ve 30 yaş aralığındaki gençler bu fırsatı kaçırmayın!

800 TL'ye 3 günlük tatil fırsatı! 18 ve 30 yaş aralığındaki gençler bu fırsatı kaçırmayın!

Yaz tatilinde seyahat etmek isteyen gençlere ücretsiz konaklama fırsatı sunan KYK yurtlarından birinde 3 gün kalan bir muhabir otobüs bileti dahil sadece 800 TL harcadı. İşte uygun fiyatlı tatilin ayrıntıları...



ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN FAYDALANABİLİYOR

Yeni Şafak'tan Ali Kürşat Büyükada'nın haberine göre; Hizmet veren yurtlara GSB’nin sitesinden erişilebiliyor. Yurtlara rezervasyon yapmak için öncesinden bir telefon edilmesi yeterli oluyor. Yeni Şafak muhabiri analizinde; "Kaydımızı Antalya merkezde bulunan Konyaaltı Bezm-i Alem Valide Sultan Öğrenci Yurdu’na yaptırıp mütevazi tatil deneyimimize katkı olması için uygun bir otobüs bileti araştırmak oldu. Gidiş dönüş için 500 TL’lik bütçe ayırdık." ifadelerine yer verdi.

Konaklayacak yurda varıldığında 10 dakika içinde kayıt işlemleri gerçekleştirildiğini belirten muhabir, kayıt işlemlerinde kişinin bir suça karışıp karışmadığına bakıldığını belirtti. Muhabir ardından süreci şu ifadeler ile açıkladı:

"Bunu yurt odalarına giriş çıkış yapılabilmesi amacıyla fotoğraf ve parmak izi alınması izliyor. Yurtla ilişiğin ise üçüncü gün 12:30’da kesilmesi gerekiyor. Odalar ve yataklar her misafir için yeniden hazırlanıyor, temizlik malzemesi konuyor. Konaklayıcılar yurtların ücretsiz çamaşır yıkama gibi imkanlarından da faydalanıyor."

Yurt fiyatları yüzde 65 zamlandı! Bir odanın fiyatı 1700 TL'yi gördü! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

YURT İÇİNDE DE YEMEK YENEBİLİYOR

Muhabir, Antalya’da merkezi bir konumda olan yurdun misafirlerine kolay bir ulaşım sağladığını açıkladı. Dünyaca ünlü Konyaaltı’nda halk plajında ücretsiz olarak denize girebildiğini söyleyen Muhabir, "Özel plajlara giriş 50 TL’den başlıyor ve şezlong ve şemsiye için de ayrı ayrı 100’er TL isteniyor. Aynı yerlerde doyurucu bir menü ise 150 TL. Kaldığımız yurt ile aynı uzaklıkta bulunan otel ve pansiyonlarda en ucuz gecelik fiyat 400 TL. O da önceden rezervasyon kaydıyla." analizinde bulundu.

Barındığımız yurdun Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde olması sayesinde uygun beslenme imkanları bulunduğunu kaydeden muhabir son olarak analizinde, "Bunun yanında öğle yemeği ya da akşam yemeği için yine yurt içerisine servis olarak getiren firmalardan 33 TL’ye Adana, ciğer ya da kuşbaşı dürüm sipariş edebiliyorsunuz. Tek kişilik bir tatili üç gün için 800 TL gibi bir meblağa yapabiliyorsunuz." ifadelerine yer verdi.

Euro/TL ne kadar? Euro kaç TL? 12 Ağustos 2022 euro kuru...

Dolar 60 lira mı oluyor? Paranın kokusunu bilen ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Tarihleri tek tek duyurdu

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yüzde 20 zamlandı! 1 Eylül'den itibaren...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön