28 / 03 / 2024

9 firma eleman alacak

9 firma eleman alacak

Ekonomik krizin uğramadığı inşaat sektöründe bu hafta 9 firma çeşitli pozisyonlar için eleman alımı yapacak



1. Oyak Çimento, beyaz çimento pazarlama ve satış faaliyetleri için çalışma arkadaşları arıyor. Adaylarda, yurt içi ve dışı seyahat engeli olmamak, üniversite mezunu olmak,  Adana  veya İstanbul'da ikamet ediyor olmak, askerliğini tamamlamış olmak, B sınıfı ehliyet sahibi olmak, İngilizce bilgisine sahip olmak, beyaz çimento pazarlama ve satış faaliyetlerinde tecrübe sahibi olmak gibi özellikler aranıyor.
İlgilenenler özgeçmişlerini 22 Nisan 2009 tarihine kadar [email protected] adresine yollayabilirler.
2. Polimeks İnşaat, İstanbul merkez olmak üzere yurt dışı projelerde görevlendirecek,  en az 15 yıl deneyimli, üniversitelerin inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun, çok iyi derecece Rusça bilen proje müdürü,  alanında en az 12 yıl deneyimli, çok iyi derecede İngilizce bilen proje koordinatörü, şantiye şefi, uygulama projesi çizme tecrübesi olan, Autocad, 3DMax, Photoshop ve diğer MS Office uygulamalarına hakim design ofis şefi ve mimarları, bina inşaatlarında, özellikle otel, hastane, avm gibi projelerde en az 7 yıl deneyimli ince işler ve kaba yapı şefleri, inşaat mühendisliği bölümünden mezun, en az 5 yıl deneyimi olan saha mühendisi, mimarlık bölümünden mezun, en az 5 yıl deneyimli saha mimarı, mimari proje geliştirme yeteneğine sahip, iç dekorasyon konusunda tecrübeli, İngilizce bilen, en az 8 yıl deneyimli proje sorumlusu, planlama/teknik ofis mühendisi, makine mühendisi, elektrik mühendisi, makine ikmal şefi, harita mühendisi ve topograf, kırma eleme tesisi yetkilisi, ince ve kaba yapı teknikerleri, makine teknikeri, elektrik teknikeri, personel ve idari işler müdürü alacak.
İlgilenenler fotoğraflı özgeçmişlerini referans kodu belirterek en geç 1 Mayıs 2009 tarihine kadar [email protected] adresine gönderebilirler.
(TM) referans kodları Türkmenistan, (İST) referans kodları İstanbul Merkez Ofis

3. AVM MFİ Partners, alışveriş merkezinde istihdam etmek üzere, deneyimli, İngilizce bilen alışveriş merkezi müdürü, teknik müdür, idari asistan, elektrik/mekanik teknisyen, danışma personeli, finans sorumlusu alacak.
İlgilenenler 18 Mayıs 2009 tarihine kadar [email protected] adresine yollayabilirler.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 573 05 09 adresine yollayabilirler.


4. Kuzu Grup, İstanbul Bahçeşehir gelir paylaşımı işinde görevlendirmek üzere, şantiye şefi, makine mühendisi, saha mühendisi, İstanbul Kayabaşı  toplu konut şantiyesinde görevlendirmek üzere şantiye şefi, elektrik mühendisi, saha mühendisleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 573 32 54 no'lu faksa yollayabilirler.


5. Urantu İnşaat, yöneticiye bir fiil yardımcı,  üniversite mezunu, 28 yaşını aşmamış bayan asistan, iktisat veya işletme bölümünden mezun, inşaat muhasebesine yatkın, en az 3 yıl deneyimli, 30 yaşını aşmamış bayan muhasebeci alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected]  adresine veya 0216 363 14 74 no'lu faksa yollayabilirler.

6. Sel inşaat, asgari 1-5 yıl deneyimli , Autocad programını seri olarak kullanabilen, 3D Max kullanabilen, sigara kullanmayan mimar alacak ilgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 302 56 46 no'lu faksa yollayabilirler.

7. Arte Yapı, alüminyum giydirme cephe sektöründe yetiştirilmek üzere meslek lisesi mezunu caka-giyotin işi yapacak elemanlar alacak
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 370 18 35 no'lu faksa yollayabilirler.
8. Tamin İnşaat, şantiyelerde çalıştırmak üzere yurt dışı seyahat engeli olmayan, en az 3 yıl tecrübeli, sahada çalışabilecek, MS Office kullanabilen, İngilizce bilen inşaat mühendisleri alacak
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

9. Els Elektrik, proje ve şantiye deneyimli, Autocad ve Office programlarını kullanabilen, iyi derecede İngilizce bilen elektrik mühendisleri, proje tasarımı yapabilen, keşif çıkarabilecek, Autocad programlarını hızlı kullanabilen elektrik öğretmen ve teknik ressamlar, elektrik teknikerleri, elektrik formen, usta ve kalfalar alacak.
Mine ÜÇGÜN/Emlakkulisi.com


Geri Dön