25 / 04 / 2024

Abdülkadir Gültekin kimdir?

Abdülkadir Gültekin kimdir?

22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin kimdir? Abdülkadir Gültekin, Gergül İnşaat inşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi?



Abdülkadir Gültekin kimdir?

Abdülkadir Gültekin 1971 doğumlu. Ancak doğum tarihini bir an önce askerliğini yapıp iş hayatına girmebilmek için, kimlikte üç yaş büyük olarak gözüküyor.


Abdülkadir Gültekin bugün, gayrimenkul sektöründe 22 yılı aşkın deneyimi ile projeler geliştiren Gergül İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 


Nisan 2012’de Milliyet Gazetesi’nde Şeyma Kuvan imzasıyla yayımlanan habere göre; Çok küçük yaşlarda ailesiyle birlikte İzmir’in Karşıyaka ilçesine yerleşen Gültekin, bir gün bu kadar kişiyi ev sahibi yapacağını çocukken de tahmin edebilen bir kişi. 


Çünkü mesleği aile geleneği olmuş. Sadece babası değil birçok akrabasıyla beraber, 5 erkek kardeşi de aynı işle meşgul. Birçok şehirden en büyük inşaat firmalarının katıldığı, Emlak Konut’un Karşıyaka’da açtığı ihaleleri almaya hak kazanan ilk İzmirli inşaat firması olan Gergül İnşaat’ın, Mavişehir Modern Projesi, 1 ve 2’nin çok beğenilmesi üzerine Modern 3’le devam ediyor.


1990’lı yıllarda Emlak Bank’ın İzmir’de sahip olduğu geniş arazileri halka arz etmesiyle inşaat firmalarının akın ettiği Karşıyaka’nın, kendi içinde yarattığı modern şehir, Mavişehir. Geçen 20 yılın ardından, hem trafikten ve kalabalıktan uzak, hem de modern yaşam tarzına sahip olan bu semtin ünü, İzmir’i aşıp İstanbul’lara, Ankara’lara ulaşmış. 


Şehir dışında oturup, ‘bir gün İzmir’e yerleşirim’ hayali kurarak buradan ev almak isteyenlerin adresi haline gelmiş. Çağdaş şehirleşme ve yapılaşmanın İzmir’deki en güzel örneklerini barındıran Mavişehir, her geçen gün yeni inşaat projeleriyle çıkıyor karşımıza.


Gergül İnşaat - Mavişehir Modern

Adres: Cahar Dudayev Bulvarı No:64/1 (Bilim Müzesi Karşısı) Mavişehir - Karşıyaka / İZMİR

Telefon:  0232 324 52 56

Fax:  0232 324 52 66

E-Posta:  [email protected]

Web Adresi: www.mavisehirmodern.com





Geri Dön