26 / 04 / 2024

Abdullah Çalışkan: Seyhan'da kentsel dönüşüm projeleri hayata geçireceğiz!

Abdullah Çalışkan: Seyhan'da kentsel dönüşüm projeleri hayata geçireceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan yaptığı açıklamada, binlerce kişiye hitap ederken her zaman halkın yanında ve taleplerinin arkasında olduklarını söyledi.




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanlığı'nca Yeşilevler Mahallesinde Miting düzenlendi. Binlerce kişinin iştirak ettiği mitinge Ceyhan Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi  Adana  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, MP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Meclis üyesi adayları ile binlerce vatandaş katıldı. 

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 21 Martlarda PKK olimpiyatlarına izin verenlerin Türkçe olimpiyatlarından rahatsızlık duymasının altında yatan nedenin Türk olan her şeyden rahatsızlık duymalarını yattığını söyledi. 

Sözlü, Yeşilevler Mahalle mitinginde yaptığı konuşmada, kendi dönemlerinde belediyeleri rant belediyeleri olmaktan kurtaracaklarını, belediyeleri rant belediyeciliğin kurbanı yapmayacaklarını ifade ederek,"Seyhan'da ve diğer ilçelerde çağdaş, modern belediyeciliğin en güzelini gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşümün itici gücünden yararlanacağız. Yeşilevler, Gazipaşa ve Ziyapaşa Bulvarları ekseninden daha güzel olacaktır" dedi. 


Çukurova Merhaba


Geri Dön