24 / 04 / 2024

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.



AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya gündemini sık sık meşgul eden ve kamuoyunda Konuksever AVM olarak bilinen Muratpaşa’nın Konuksever mahallesinde yapılması planlanan AVM için bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında ret oyu kullanan meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Sevimçok, “Antalya gündemini sık sık meşgul ederek gerek esnaflarımızı gerekse de bizleri oldukça tedirgin eden ve kamuoyunda Konuksever AVM olarak bilinen Konuksever mahallesindeki 1/25 binlik Nazım İmar planı değişikliği, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin devam toplantısında gündeme gelmiş ve komisyon kararının uygulanması adına yapılan oylama neticesinde de meclis salonunda bulunan kişilerden 40’ının oy kullanması sonucunda da 18 kabul, 10 ret ve 12’de çekimser oy’la imar komisyonu raporu reddedilmiştir. Tabii ki de alınan bu karar hem esnafımız hem de bu kentin geleceği adına oldukça sevindiricidir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken husus, halkın iradesini temsil ederek bu şehrin menfaatleri için oradaki koltukları dolduran bazı belediye meclis üyelerinin mazeretli ya da mazeretsiz olarak bir şekilde oy vermekten kaçınmış olmalarıdır” dedi.

Esnafın yanındayız demekle esnafın yanında olunmuyor diyen Sevimçok, “İşte bu tür kritik kararlarda da toplum içerisindeki duruşundan asla taviz vermeden görüş bildirerek esnafın yanında olunur. Bu yüzden başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel olmak üzere, esnafın yanında olduğunu bulunduğu her platformda icraatlarıyla ortaya koymaktan asla çekinmeyen ve yargı kararının gereği olarak oy kullanıp büyük bir sorumluluk ve risk alarak bu kararın altına imza atarak ret oyu veren tüm değerli meclis üyelerimize bir kez daha esnafımız adına teşekkür ediyor, esnaf teşkilatı olarak her zaman için bu kentin geleceği yönünde olumlu kararlar vererek hem şehirden hem de esnaftan yana olanların da yanlarında olduğumuzun bir kez daha bilinmesini istiyorum” diye konuştu.


Milliyet 


Geri Dön