05 / 05 / 2024

Ada AVM O Kart'la puan hediye ediyor!

Ada AVM O Kart'la puan hediye ediyor!

Ada Alışveriş Merkezinde alışveriş artık parayla değil puanla! O Kart ile yapacağınız alışverişlerde her  1 TL karşılığı 1 PUAN kazanacak, puanlarınızı hediyelere dönüştürebileceksiniz. Üstelik hafta içi yaptığınız alışverişler 2 kat PUAN ile ödüllendiril



Sakaryanın gözde buluşma mekanı ADA Alışveriş Merkezi, avantajlı alışverişin kartı O Kartı, 300.000 TL Değerinde Hediye sloganı ile Sakaryalılara sunduktan sonra, yine benzersiz bir kampanyayı hayata geçiriyor. Sakaryanın en avantajlı kartı O Kart, artık puan topluyor.

Ada Alışveriş Merkezinden yapılacak alışverişlerde O Kart şimdi daha fazla avantaj sunuyor. ADA AVM içerisindeki, kampanya dahilindeki mağazalardan yapılacak her alışverişte puan kazanabilir, kazandığınız puanlar ile sahip olacağınız hediyeleri kendi ihtiyacınıza ve zevkinize göre belirleyebilirsiniz. ADAnın fırsatlarla dolu keyifli ve eğlenceli dünyasında avantajlardan yararlanmanız için oluşturulan O Kart Puan Kataloğu ile her alışverişleriniz fırsata dönüşecek. Vestel LCD TVden Toshiba Notebooka, Siemens Mikrodalga Fırından Rowenta Saç Düzleştiricisine kadar, birbirinden farklı ve kaliteli hediyelerin hepsi O Kart Kataloğunda yer alıyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve yönlendirme için alışveriş merkezi içerisindeki O Kart Danışma Kiosklarına uğrayabilir ve www.adaavm.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Sizler de O Kartın avantajlı puan toplama kampanyasından yararlanmak ve alışverişlerinizi fırsata dönüştürmek için ADA Alışveriş Merkezine uğramayı unutmayın!


Geri Dön