24 / 04 / 2024

Adalet Bakanlığı, Amasya'ya adalet sarayı yaptıracak

Adalet Bakanlığı, Amasya'ya adalet sarayı yaptıracak

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı, adalet sarayı inşaat işlerini ihaleye çıkardı



Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı, Denizli-Sarayköy ve  Adana  Açık Ceza İnfaz Kurumunun ek bina ve eklentileri ile Amasya-Suluova ve Kütahya-Gediz adalet sarayı inşaat işlerini ihaleye çıkardı.

İhaleler, Adalet Bakanlığında "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 250 günlük süreyi kapsayacak olan olan Denizli Sarayköy Açık Ceza İnfaz Kurumunun ek bina inşaatı ihalesi, 15 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu ve eklentilerinin yapım işi ihalesi ise 22 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Söz konusu işin süresi yer tesliminden itibaren 500 gün olarak belirlendi.

-AMASYA SULUOVA ADALET SARAYI-
Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı, Amasya Suluova ve Kütahya Gediz Adalet Sarayı inşaatlarını yaptıracak.

Yer tesliminden itibaren 350'şer günlük süreyi kapsayacak olan inşaatların ihaleleri, Amasya Suluova için 14 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da, Kütahya Gediz içinse 21 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

-İHALE KOŞULLARI-
Denizli Sarayköy Açık Ceza İnfaz Kurumu ek bina, Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu ve eklentileri, Amasya Suluova ile Kütahya Gediz adalet sarayı inşaat işleri ihalelerinde ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalelerde katılımcılar, şartnameyi her ihale için ayrı bedel ödeyerek Adalet Bakanlığından satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde istekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön