28 / 03 / 2024

Adam Kule, metrekaresi 5 bin 500 liradan satışta!

Adam Kule, metrekaresi 5 bin 500 liradan satışta!

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız” dedi



DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız” dedi


Dragos’ta konseptini ve mimari formunu insandan alan “Adam Kule”, DAP Yapı tarafından satışa sunuldu. Adalara nazır projede metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor.


Fabrika arazilerinin toplanıp dönüştürüldüğü proje için 200 milyon lira yatırım yapacaklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Yeni projemizle yorulan piyasalara moral vermek için Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyoruz” ifadesini kullandı. İnşaatın “belirsizlik” sevmeyen bir sektör olduğunun altını çizen Yılmaz, Adam Kule lansmanını daha önce üç defa ertelettiklerini de hatırlattı.


Yılmaz, “Bugüne kadar yatırımlarımızı yaptık çünkü Türkiye’nin geleceğine katkı sunmak istiyoruz. Ancak bu dönemde belirsizlikler, piyasaların dalgalanması kimseye iyi gelmedi. Artık daha güçlü şekilde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Zaten ekonomiye odaklanma, ülkemiz için yeni hikayeler, başarı öyküleri yazma zamanı” diye konuştu.


Ofis avantajı var


342 üniteden oluşacak Adam Kule’de 254 rezidans ve 88 home-ofis yer alacak. Metrekaresi 5 bin 500 liradan başlayan projede, kişiye özel ödeme seçenekleri ve DAP Yapı bünyesinde oluşturulan “bedava ofis sistemi” gibi olanaklar da sağlanacak.


2017 yılında teslim edilmesi öngörülen projenin yüzde 47’sini sattıklarını vurgulayan Yılmaz, her projenin yüzde 40-45’ini eski projelerinden alım yapan müşterilerine sattıklarını söyledi. Adam Kule’nin Anadolu yakasında inşaatı tamamlanmak üzere olan istinaf mahkemesine çok yakın olduğunu belirten Yılmaz, ilk 8 katta yer alacak home-ofislerin burada çalışacak kitleye hitap edeceğini söyledi.


Yılmaz, “Binamız da insan gibi akıllı olacak. İnsandan esinlenmemizin sebebi de buydu. Biz araştırıp, çeşitli mimari formlar uyguluyoruz. Dünyanın bir ucunda yaşayanlar, ‘Türkiye’de insan formunda bir proje yapılmış’ deyip bizden de söz etsinler” diye konuştu.


BİZLER İşi bilen bakan istiyoruz

 

Seçimlerden sonra konut fiyatlarında artış olacağı duyumlarıyla ilgili de değerlendirme yapan Ziya Yılmaz, mevcut projelerinde zam öngörmediklerini söyledi. Yılmaz, bununla birlikte bastırılmış fiyatı olan pek çok firma bulunduğunu, dolar-euro bazlı maliyetlerin kısmen zam getirebileceğini ifade etti. 

 

Seçimlerin ardından, inşaat sektörünün de beklentileri olduğunu anlatan Ziya Yılmaz, “Maliyetlerde büyük açık arazi. TOKİ, emlak Konut nasıl arazi geliştirebiliyorsa, bizim de geliştirmemiz lazım. Fiyatlar alıp başını gitti. Tanıtımla ilgili uğraşlarımız var, kentsel dönüşüm var. Sorunlarımızı bilen, sektörü tanıyan bakan istiyoruz” şeklinde konuştu. 


Milliyet


Web: http://www.dapyapi.com.tr/


Geri Dön