26 / 04 / 2024

Adam Kule'de çok özel ödeme seçenekleri!

Adam Kule'de çok özel ödeme seçenekleri!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere çok özel ödeme seçenekleri hazırladı.



Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25’i peşin, yüzde 25’i teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. 


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde ayrıcalıklı bir hayat vadediyor. DAP Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule’de, yüzde 1 KDV avantajından da yararlanılıyor. 


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule kampanyasında dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.


Özgün mimarı ve lokasyonu ile fark yaratan Adam Kule’de ödemelerin yüzde 25’i peşin, yüzde 25’i teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Bu eşsiz projeden çok kolay şartlarla daire sahibi olmaya imkan tanıyan özel kampanya 13 Mart tarihine kadar devam ediyor.


Ayrıcalıklı Yaşam, Eşsiz Lokasyon

Adam Kule, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren özgün mimari formundan A Plus niteliklerine, malzeme ve işçilik kalitesine kadar üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Konumu itibariyle lokasyon avantajını sonuna kadar kullanma imkanı veren Adam Kule, Maltepe Rekreasyon Projesine olan yakınlığıyla yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. Adam Kule, inşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin m2’lik aktivite alanının aktif şekilde hayata geçmesi ile sahiplerine sağladığı yüksek prestijin yanı sıra yüksek kazançla da ilk tercih olarak öne çıkıyor. 


Adam Kule’de ayrıcalıklı bir yaşama sahip olacaklar, alışverişten eğlenceye, sağlıktan spora İstanbul’un en seçkin merkezlerinden Kadıköy ve Bağdat Caddesi’ne çok yakın bir konumda bulunuyor. Anadolu Yakası’nın en gözde yerlerinden olan Dragos’ta konumlanan Adam Kule, yaşamın tüm alanlarına temas edebilen bir noktada yer alıyor. 

 

Dragos’ta projelendirilen Adam Kule, iş ve özel yaşamda mega kentin her türlü imkanından fazlasıyla yararlanılmasını sağlıyor. Marina, metro, hızlı tren, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sunuyor. Maltepe, Kadıköy ve Bağdat Caddesi’nin hemen yanında bulunan Adam Kule’den, TEM Bağlantı Yolu, Sahil Yolu, E-5 Karayolu, Yüksek İstinaf Mahkemesi, Kartal Adliyesi, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı gibi merkezi alanlara kolayca ulaşılıyor.



Web: http://dapyapi.com.tr/adamkule/



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



DAP Yapı, Dragos'taki Adam Kule Evleri için 13 Mart'a kadar geçerli olacak ödeme seçenekleri hazırladı. Ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i teslimde almıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla 0 faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Adam Kule'nin 2017'nin sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 



Posta




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


DAP Yapı, Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesi için 13 Mart'a kadar geçerli özel ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofıs ve sosyal alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i teslimde almıyor. Kalan kısım için sıfır faiz ve 50 ay vade sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin olduğu kampanyada dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Lokasyon avantajını sonuna kadar kullanma imkânı veren Adam Kule, Maltepe Rekreasyon Projesi'ne olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. Home-ofis, dükkân ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin vaat edildiği gibi 36 ay değil de daha önce, 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 



Habertürk




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insandan alan Adam Kule projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli özel ödeme seçenekleri hazırladı.


DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini insandan alan Adam Kule projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli  özel ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25’i peşin, yüzde 25’i teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

 

Adam Kule’de, yüzde 1 KDV avantajı da bulunuyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule kampanyasında dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Adam Kule, Maltepe Rekreasyon alanına olan yakınlığıyla yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. Adam Kule, inşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve rekreasyon alanının hayata geçmesi ile sahiplerine yüksek kazanç da vaat ediyor.


Vatan



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini 'insan'dan alan 'Adam Kule' projesi için Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere çok özel ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofis ve sosyal yasam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 251 teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule kampanyasında dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Konumu itibariyle lokasyon avantajını sonuna kadar kullanma imkanı veren Adam Kule, Maltepe Rekreasyon Projesine olan yakınlığıyla yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. 


Star



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı, Adam Kule projesinde 13 Mart'a kadar geçerli ödeme planı hazırladı: Yüzde 25 peşinat ve yüzde 25 teslimattaki ödeme arasındaki tutar 0 faizle 50 ay taksitlendiriliyor ADAM Kule projesinde DAP Yapı finansmanıyla home-office ve konut sahibi olmak kolaylaştırılıyor... DAP Yapı, Maltepe Dragos semtinde konumlandırdığı Adam Kule projesi için 13 Mart 2016 Pazar gününe kadar geçerli olmak üzere yeni bir ödeme planı hazırladı. Buna göre; yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra konut tesliminde ödenecek yüzde 25'lik kısım arasında kalan yüzde 50'lik miktar, DAP Yapı finansmanıyla 0 faizle 50 ay vadelendirilecek. DAP Yapı'nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule'de, yüzde 1 KDV avantajından da yararlanılıyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule kampanyasında dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. 


Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Mimari formunu ve konseptini 'insan'dan alan ve bu yüzden adı Adam Kule olan projede home office ve 1 + 1 konut tipinde rezidans dairelerle sosyal yaşam alanları bulunuyor. Fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor Toplam 27 katlı Adam Kule'de ilk 8 katta home-office'ler bulunuyor. Sonraki katlarda ise 1+0 ve 1 + 1 konutlara yer veriliyor. Büyüklüğü 49 metrekare ile 144 metrekare arasında değişen konutların fiyatları da 395 bin TL ile 950 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin zemin katında da 19 adet ticari ünite bulunuyor. 


Adam Kule, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren özgün mimari formundan A Plus malzeme ve işçilik kalitesine kadar üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Adam Kule, Maltepe Rekreasyon Projesi, İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin metrekarelik aktivite alanının aktif şekilde hayata geçmesi ile kazanç vaat ediyor Proje, marina, metro, hızlı tren, kara, hava ulaşım hatlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Yeni Yüzyıl Gazetesi



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli özel ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlanndan oluşacak projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Projenin 2017 yılının sonunda teslim edümesi öngörülüyor. Maltepe, Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nin hemen yanında bulunan Adam Kule'den, merkezi alanlara kolayca ulaşıldığı belirtiliyor. 


Hürriyet


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Maltepe'de mimari formunu ve konseptini insandan alan "Adam Kule" projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere yeni bir kampanya başlattı. Rezidans, ev-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i teslimde almıyor. Kalan kısım için firma bünyesinde 50 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor. Yüzde 1 KDV ile satılan Adam Kule'nin 2017 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Sözcü


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Dap Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini ‘insan’dan alan ‘Adam Kule’ projesi için 13 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere özel ödeme seçenekleri hazırladı.


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule, Dap Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası. Proje ayrıca yüzde 1 KDV avantajına da sahip.   


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanyada dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların yoğun ilgi gördüğü projenin 36 aylık teslim süresinden önce 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede ödemelerin yüzde 25’i peşin, yüzde 25’i teslimde alınıyor. Kalan kısım için Dap Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Özel kampanyanın son tarihi ise 13 Mart. 


Prim potansiyeli 

Adam Kule, Maltepe Rekreasyon Projesi’ne, inşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin metrekarelik aktivite alanının yanında yer alıyor. Bu kapsamda prim getirisinin yüksek olması beklenen proje, marina, metro, hızlı tren, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sunuyor. Maltepe, Kadıköy ve Bağdat Caddesi’nin hemen yanında bulunan proje, TEM Bağlantı Yolu, Sahil Yolu, E-5 Karayolu, Yüksek İstinaf Mahkemesi, Kartal Adliyesi, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı gibi merkezi alanlara ulaşımı kolaylaştırıyor.


Milliyet




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu insandan alan Adam Kule projesi için 13 Mart a kadar geçerli ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofıs ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i ise teslimde alınıyor. Kalan kısım için DAP Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Adam Kule'de, yüzde 1 KDV avantajı da bulunuyor. Home-ofis, dükkân ve mağazaların 2017 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Adam Kule kampanyasında dünyaca ünlü bir markadan da çanta hediye ediliyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Maltepe rekreasyon alanına olan yakınlığı da tüketicilere bir fırsat sunuyor. İstinaf Mahkemesi'nin de hayata geçmesi ile buradan daire sahibi olacaklar yüksek kazanç elde edecek" dedi. 


Sabah



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini insandan alan "Adam Kule" projesi için özel ödeme seçenekleri hazırladı. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, yüzde 25'i teslimde alınıyor. Kalan kısım için Dap Yapı finansmanıyla sıfır faiz ve 50 ay vade fırsatı sunuluyor. Adam Kule'de, yüzde 1 KDV avantajından da yararlanılıyor. Home-ofis, dükkan ve mağazaların ilgi gördüğü projenin teslim süresinden önce 2017 sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. 


Vatan


Geri Dön