18 / 04 / 2024

Adana Büyükşehir'den yeni bulvar!

Adana Büyükşehir'den yeni bulvar!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin İmamoğlu’da başlattığı yeni bulvar çalışması, trafik akışını rahatlatıp, Aladağ’a geçiş için alternatif güzergah oluşturacağı gibi bölgeye de değer kazandıracak.




Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin İmamoğlu İlçesinde yapımına başladığı bulvar çalışmaları hızla devam ediyor.  Adana  Büyükşehir Belediyesi 1. Bölge Koordinasyon Şube Müdürü Habip Kılıç, Ceyhan, İmamoğlu ve Yumurtalık ilçelerinde Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatı üzerine gerçekleştirilen hizmetleri tek tek yerinde inceleyerek bilgi aldı.


BÖLGEYE DEĞER KAZANDIRACAK 


Saygeçit ile Hürriyet mahallelerini birbirine bağlayacak olan bulvar projesinin ilçenin önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini belirten 1. bölge yetkilileri “2 bin 200 metre uzunluğunda ve 22 metre genişliğindeki bulvar ile İmamoğlu- Aladağ arasında arter açılacak ve Aladağ’a geçişlerde alternatif bir güzergah oluşturulacak. Yol; döner kavşak geçişleri ve şehir aydınlatmalarıyla bölgeye önemli bir değer de kazandıracak. Trafik akışını rahatlatmak için yeni yol ve kavşak çalışmaları devam edecek” şeklinde bilgi verdiler.


Adana Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön