20 / 04 / 2024

Adana Pırlanta İkon'da sona gelindi!

Adana Pırlanta İkon'da sona gelindi!

İnşaat sektörünün yenilikçi ve öncü kuruluşlarından Pırlanta Erçiyes'in farklı mimari yapısıyla adından söz ettirecek "Pırlanta Ikon" projesinde sona yaklaşıldı. Kaba İnşaatı biten Pırlanta İkon'un teslimat gününe yaklaşması sebebiyle, kurban kesildi.



İnşaat sektörünün yenilikçi ve öncü kuruluşlarından Pırlanta Erçiyes'in farklı mimari yapısıyla adından söz ettirecek "Pırlanta Ikon" projesinde sona yaklaşıldı. Kaba İnşaatı biten Pırlanta İkon'un teslimat gününe yaklaşması sebebiyle, kurban kesildi.


İnşaat sektörünün yenilikçi ve öncü kuruluşlarından Pırlanta Erçiyes'in farklı mimari yapısıyla adından söz ettirecek "Pırlanta İkon" projesinde sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı biten Pırlanta İkon'un teslimat gününe yaklaşması sebebiyle, kurban kesildi ve dua okundu. Şantiye alanında gerçekleştirilen etkinliğe. Pırlanta Erciyes Grubu Kurucusu Muammer Beluk, Genel Müdür Ferhat Beluk, çalışanlar ve tedarikçi firma temsilcileri katıldı. 


Hedefimiz  Adana  için en iyisini yapmak 


Geniş bir katılımın gerçekleştiği buluşmada, konuşma yapan Ferhat Beluk şunları söyledi, "Pırlanta Erciyes olarak hedefimiz her zaman Adana için en iyileri yapmak ve sürekli ileri gitmektir. Şirketimizin kurucusu olan Muammer Bey'in deneyimleri bizim bugün burada sahip olduğumuz vizyonun oluşmasında en önemli etkendir. Bugün burada yemeğimize katılan çalışanlarımıza, bizlere her zaman destekleyen tedarikçilerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 


Kendimizle yarışan bir firma konumuna geldik 


Adana Pırlanta İkon da sona gelindi!




Pırlanta Erciyes olarak, her geçen gün kendi kendisiyle yarışan projeler üreten bir firma konumuna geldiklerini dile getiren Beluk." Yaptığımız projelerin her biri bir diğer projemizle kıyasıya yarış içine giriyor buda bizim heyecanımızı sürekli diri tutmaktadır. Garden Towers, Prestige XL Coıısept, Venüs Premimum,Erciyes Sııits ve Erciyes Park projeleri bunun en güzel kanıtıdır. Pırlanta Erciyes olarak Adana'ya böyle önemli ve güzel projeler sunmayı kendimize bir vazife olarak görüyoruz" şeklinde konuştu. 


Pırlanta İkon"un detayları 


Adana'nın 'ikon' projeleri arasında yerini alan Pırlanta İkon'un detaylarıyla fark yarattığını kaydeden Ferhat Beluk, "Çift bloktan ve 13 kattan oluşan projemizde tüm daiereler 5+1 ve brüt 280 m2'dir. Çağrı merkezi, merkezi uydu sistemi, jenaratör gibi teknolojik kullanımların yanı sıra, çocukların keyifle zaman geçireceği yeşil alanlarımız, kapalı oyun salonumuz ve yüzme havuzumuz da projemizin öenmli detaylarından. Ayrıca, çocuklarımızın okul servislerini beklerken rahat edebilecekleri bir bekleme salonu ve site sakinlerimizin misafirlerini ağırlayabilecekleri bir VIP salon da hazırlıyoruz." Sağlıklı yaşam için sporun önemini bilenleri de düşündüklerini ifade eden Beluk, son sistem teknolojiyle hazırlanmış fitness salonu ve saunanın da hizmete sunulacağını kaydetti. 



Web: http://pirlantaerciyes.com/mobil/pirlantaikon.html




Adana Beş Ocak




Haber Adana İlk Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



İnşaat sektörünün yenilikçi ve öncü kuruluşlarından Pırlanta Erciyes'in farklı mimari yapısıyla adından söz ettirecek "Pırlanta İkon" projesinde sona yaklaşıldı. Kaba inşaatı biten Pırlanta İkon'un teslimat gününe yaklaşması sebebiyle, kurban kesildi ve dua okundu. Şantiye alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Pırlanta Erciyes Grubu Kurucusu Muammer Beluk, Genel Müdür Ferhat Beluk, çalışanlar ve tedarikçi firma temsilcileri katıldı. Hedefimiz Adana için en iyisini yapmak Geniş bir katılımın gerçekleştiği buluşmada, konuşma yapan Ferhat Beluk şunları söyledi, "Pırlanta Erciyes olarak hedefimiz her zaman Adana için en iyileri yapmak ve sürekli ileri gitmektir. Şirketimizin kurucusu olan Muammer Bey'in deneyimleri bizim bugün burada sahip olduğumuz vizyonun oluşmasında en önemli etkendir. Bugün burada yemeğimize katılan çalışanlarımıza, bizlere her zaman destekleyen tedarikçilerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Pırlanta Erciyes olarak, her geçen gün kendi kendisiyle yarışan projeler üreten bir firma konumuna geldiklerini dile getiren Beluk," Yaptığımız projelerin her biri bir diğer projemizle kıyasıya yarış içine giriyor buda bizim heyecanımızı sürekli diri tutmaktadır. Garden Tovvers, Prestige XL Consept, Venüs Premimum,Erciyes Suits ve Erciyes Park projeleri bunun en güzel kanıtıdır. Pırlanta Erciyes olarak Adana'ya böyle önemli ve güzel projeler sunmayı kendimize bir vazife olarak görüyoruz" şeklinde konuştu. Adana'nın 'ikon' projeleri arasında yerini alan Pırlanta İkon'un detaylarıyla fark yarattığını kaydeden Ferhat Beluk, "Çift bloktan ve 13 kattan oluşan projemizde tüm daiereler 5+1 ve brüt 280 m2'dir. Çağrı merkezi, merkezi uydu sistemi, jenaratör gibi teknolojik kullanımların yanı sıra, çocukların keyifle zaman geçireceği yeşil alanlarımız, kapalı oyun salonumuz ve yüzme havuzumuz da projemizin öenmli detaylarından. Ayrıca, çocuklarımızın okul servislerini beklerken rahat edebilecekleri bir bekleme salonu ve site sakinlerimizin misafirlerini ağırlayabilecekleri bir VIP salon da hazırlıyoruz." 



Adana İlk Haber 


Geri Dön