29 / 03 / 2024

Adana Solaklı Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Adana Solaklı Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan atıl durumda bulunan eski Solaklı Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine taziye evi, muhtarlık binası, çocuk parkı ve yeşil alan yapılacak..



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan atıl durumda bulunan eski Solaklı Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine taziye evi, muhtarlık binası, çocuk parkı ve yeşil alan yapılıp o bölgede oturan vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.


Mevcut binanın eski ve kullanılamayacak durumda olması nedeniyle geniş bir alanı işgal ettiğini söyleyen Çelikcan ’Burada bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak vatandaşların kullanabileceği yeni alanlar oluşturuyoruz. Mevcut durumu itibariyle metruk bir şekilde orada bulunuyordu. Vatandaşlarımız buradan hiç bir şekilde faydalanamıyordu. Geceleri ise buralar boş, sessiz ve karanlık olduğu için her türlü tehlikeye açık bir alandı" şeklinde konuştu.


Vatandaşların istek ve taleplerine her zaman önem verdiklerini belirten Çelikcan şunları kaydetti:

"Buralardan vatandaşlarımızın daha iyi faydalanması amacıyla vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda taziyelerini daha düzenli ortamlarda kabul etmeleri için taziye evi, muhtarlarımızın vatandaşlara daha iyi hizmet vermeleri için muhtarlık binası ve geri kalan alanı ise çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi ortamlarda vakit geçirmeleri için yeşil alan ve çocuk parkı olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız."


Milliyet


Geri Dön