26 / 04 / 2024

Adana Yüreğir'de 12 köy yolu yapılacak!

Adana Yüreğir'de 12 köy yolu yapılacak!

Mahmut Çelikcan meclis üyeleri ve daire müdürleri ile ile birlikte Abdioğlu, Özler, Cumhuriyet, Herekli, Camili, Akarca, Büyükkapılı, Herekli, Yahşiler, Kütüklü, Çotlu ve Esenler Mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla görüştü.



İstek ve talepleri dinleyen Başkan Çelikcan daha önce köy statüsünde olan ve Büyükşehir Yasasıyla Yüreğir'e bağlanıp mahalle olan bu yerleşim yerlerinin yollarının yenileneceği müjdesini verdi.


KAPLAMA MAKİNESİ ÇALIŞIYOR 

Göreve geldikten sonra Yüreğir'e bağlı bütün köy ve mahallelerde yol çalışması yapıldığını belirten Başkan Mahmut Çelikcan "Geçmiş 5 yılda Yüreğir'in kurulduğundan bu yana daha fazla yol çalışması gerçekleştirdik. Yeni aldığımız 2 adet sathi kaplama iş makinesi ile işlerimiz artık daha seri devam ediyor. Geçen yıllarda ilçemize bağlı (daha önce köy olan) bütün mahallelerde sathi kaplama çalışması yapılmıştı. Aradan geçen zaman yollarımızın bazı yerlerinde bozulmalar olmuş. Buralarda tekrar sathi kaplama çalışması yapacağız. Mahallerimizin altyapı çalışması bittiği zaman, asfalt kaplama çalışması yapacağız" şeklinde konuştu.  


Sabah Güney


Geri Dön