28 / 03 / 2024

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.



Adana Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3 bin metrekare oturum alanlı yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. 

Spor komleksinin içerisinde yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odası ve tuvalet yer alacak. Spor kompleksinin temel atma çalışmaları başladı.


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ndeki spor kompleksi inşaatının başladığını belirtti. Kadınların ve erkeklerin ayrı günlerde faydalanacağı spor kompleksi içerisindeki yüzme havuzundan Yüreğir'deki bütün okulların beden eğitimi derslerinde yüzme havuzunu kullanabileceklerini belirtti.


YÜREĞİR'İN İLK KAPALI YÜZME HAVUZU

Başkan Çelikcan, "Atakent Mahallemize yapacağımız spor kompleksinin ardından PTT Evleri Mahallemize de kapalı spor kompleksi yapacağız.  Amacımız kışın yüzmek isteyen vatandaşlarımız başka yerlere gitmeden Yüreğir'de de kapalı yüzme havuzuna giderek yılın 12 ayı yüzebilsinler. Ayrıca eğitmenler eşliğinde steril bir ortamda fitnes yapma imkanı sunacağız." dedi. 


Hürriyet 


Geri Dön