29 / 03 / 2024

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.



Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Barbaros ve Bey mahallelerinde toplam 4 bin 100 konutun yapılacağı projenin ilk etabında bin 550 konut ve 36 iş yeri hayata geçirilecek. 

Adana’nın Seyhan Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile planlanan Barbaros ve Bey mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm projesinde inşa çalışmaları tamamlanıyor.  Resmi temel atma töreni önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından yapılacak inşaatın, şantiye alanında görsel ve yazılı basın temsilcileriyle bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, projenin detaylarını paylaştı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; projeyle toplamda 4 bin 100 konut inşa edilecek. İnşaatı başlayan ilk etabın 1’inci kısımda 627 konut, 22 dükkan ile altyapı ve çevre düzenlemesi, 2’nci kısımda ise 923 konut ile 14 dükkan inşa edileceği bildirildi.

Yer teslimi tarihini takip eden 750 gün içerisinde proje tamamlanarak hak sahiplerine konut teslimatlarına başlanacak.


Geri Dön