20 / 04 / 2024

Adapark 3'ün üç haftada yüzde 20'si satıldı!

Adapark 3'ün üç haftada yüzde 20'si satıldı!

çamlıca Tepesi"nin Ümraniye eteklerinde 155 dönümlük arazide 1.038 konutluk ˜Exen İstanbul" adında projeyi Eylül ayında satışa çıkaran Sur Yapı, Aydın Örme işbirliğiyle Sarıgazi Sancaktepe"de başlattığı 200 milyon dolar değerindeki Adapark projesinde de h



 Yüzde 1 peşinat ödemek cazip geldi, Adapark"ın 3"üncü etabı hızlı satıldı

çamlıca Tepesi"nin Ümraniye eteklerinde 155 dönümlük arazide 1.038 konutluk ˜Exen İstanbul" adında projeyi Eylül ayında satışa çıkaran Sur Yapı, Aydın Örme işbirliğiyle Sarıgazi Sancaktepe"de başlattığı 200 milyon dolar değerindeki Adapark projesinde de hızlı bir satış grafiği yakaladı. 826 konuttan oluşan Adapark"ın 1. etabının tamamını, 2. etabınsa yüzde 95"ini satan şirket, 3. etap satışlarında ise 3 haftada yüzde 20 seviyesine geldi. 444 konuttan oluşan 3. etapta yüzde 1 peşinatla yeni bir yaşam kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenler, konut bedelinin yüzde 25"ini Sur Yapı"ya yüzde 1 peşin, 6 ay sonra yüzde 4, 12- 24 ay sonra ise yüzde 10"ar olmak üzere ödeyebiliyor.

Sosyal tesis ücretsiz

5 tip örnek dairenin de gezilebildiği ve 3. etapla birlikte 17 farklı tipte daire seçeneğinin daha sunulduğu Adapark"ta, daire büyüklükleri 66 ile 284 m2 arasında çeşitlilik kazanıyor. 1+1 dairelerde 66 ve 70 m2 olanakları sunulurken, 2+1 daireler 80 ile 132 m2 arasında 11 farklı seçenekten oluşuyor. 3+1 ve daha geniş yaşam alanlarını tercih edenleri ise 115 ile 284 m2 arasında değişen 3+1, 3.5+1, 4+1, 5+1 ve 5.5+1 daireler bekliyor.

sueYüzde 75"i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, oyun alanları, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay ve bayan sauna, yüzme havuzları, medya salonu gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunuyor. Planlanan Metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan Adapark ile ulaşım da oldukça kolay olacak.

Engelliler unutulmadı

Klasik çocuk parklarından farklılaşan oyun alanları yaş gruplarına göre ayrışıyor. Yetişkin ve çocuk yüzme havuzlarına sahip projede yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu olarak kullanılabilen özel bir havuz daha bulunuyor. 960 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru olan Adapark"ta, ev sahipleri bisikletleri için de park alanlarına sahip olacak. Ayrıca projenin içerisinde yer alan yeşil adalarda yürüme yolları da bulunuyor. Projede ev sahipleri sosyal tesisteki tüm bu olanaklardan diğer pek çok projenin aksine ekstra hiçbir ücret ödemeden faydalanabiliyor.

Balıklı bir gölün yer alacağı ve doğaya önem verilen bir konseptin ön planda olduğu Adapark"tan daire sahibi olanlar, nar, elma, kiraz, kayısı gibi ağaçlarla süslü meyve bahçeleriyle de tanışacak. Projede engelli kişilerin rahatlığı için de tüm detaylar düşünülmüş. Bu kapsamda projede blokların giriş çıkışlarında, sosyal tesislerde engeli wc"leri, sosyal tesis girişlerinde rampalar yer alıyor.
Nihal Yuvacan/Vatan

 


Geri Dön