24 / 04 / 2024

Adapazarı'nda asfalt çalışmaları incelendi!

Adapazarı'nda asfalt çalışmaları incelendi!

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Özüm, 4 ayda 90 bin ton asfalt attıklarını söyledi.



Adapazarı Belediyesi’nin belediye sınırlarına yeni bağlanan mahalleler ve mevcut mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarında 4 ayda 90 bin ton asfalt atıldı. 1 Kasım seçimleri sonrasında asfalt çalışmalarına Yeşiller Mahallesi’nden başlayan Adapazarı Belediyesi, hava şartları iyi gittiği sürece asfalt çalışmalarına devam edecek.


Yeşiller Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını gezen Fen İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, “Temmuz ayından bu güne 28 mahallemize asfalt atmış bulunuyoruz. İlçe sınırlarımıza yeni bağlanan 54 ORKÖY ve mevcut 27 mahallemizle toplam 83 mahallemiz bulunuyor. İlk etapta 27 mahallerimizin tamamını asfaltladık. Türkiye’de belki de ilçe sınırlarına bağlanan yeni mahallelerde en fazla asfalt çalışması yapan belediye biz oluyoruz. Hava şartları el verdiği sürece asfalt çalışmalarımız sürecek. Bahar döneminde de asfalta çalışmalarına kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Turan Dursun, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti. Dursun, “Başta Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Dişli olmak üzere asfaltta emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Köy halkımızın başkanımıza minnettar olduğunu belirtmek istiyorum. Başkanımız mahallemizi asfaltlayarak mahallemize en güzel hediyeyi vermiştir" diye konuştu.

Rahatsızlığı nedeniyle asfalt çalışmalarına katılamayan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Biz milletimizin sırtımıza yüklediği emanetin farkındayız. Adapazarı Belediyesi olarak seçimin hemen ertesi sabahı asfalt çalışmalarımıza kaldığımız yerden başladık. Ülkemiz ve ilçemiz bu iktidarla çok daha güzel hizmetler görecektir” dedi.


Hürriyet


Geri Dön