16 / 04 / 2024

Adapazarı'nda kaçak yapı denetimi!

Adapazarı'nda kaçak yapı denetimi!

Adapazarı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ''İmar Barışı sürecini suistimal etmek isteyenler olacaktır.Bu konuda titiz davranmalıyız” şeklinde konuştu.



Adapazarı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli önderliğinde düzenlendi. Mecliste 7 gündem maddesi görüşüldü. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıda konuşan AK Parti meclis üyesi Selçuk Başyazıcı, Adapazarı Belediyesi’nin kaçak yapılaşmayla ilgili verdiği mücadeleyi anlattı. Başyazıcı, “Belediye olarak kaçak yapıya hiç tolerans vermedik. Çok sayıda yıkım kararı aldık. İmar barışı sürecini sulandırmak isteyenler olacaktır ama bizde devletin temsilcileri olarak onun için varız. Fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Meclis üyesi Serkan Kayınoğlu ise 31 Aralık 2018 tarihine kadar uzatılan İmar Barışı sürecinin 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıları kapsadığını anlatan Başkan Dişli, kaçak yapılarla ilgili belediye olarak tavırlarının net olduğunu söyledi. 

Dişli, “Sıkı duralım ve bu tavrımızı net şekilde sürdürelim.İmar Barışı sürecini suistimal etmek isteyenler olacaktır.Bu konuda titiz davranmalıyız” açıklamasında bulundu.


Geri Dön