25 / 04 / 2024

ADİVA Yapı güvenilir yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor!

ADİVA Yapı güvenilir yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor!

ADİVA Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Girici kentsel dönüşüm kapsamında yeni yaşam alanları inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.



ADİVA Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Girici kentsel dönüşüm kapsamında insanlara güvenilirliği on planda olan yeni yaşam alanları inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi. 


Çeşitli faaliyet alanlarıyla inşaat sektöründe kendine güvenilir bir yer edinen Adi va Yapı ve Gayrimenkul, konut, iş merkezi, ticari alanı, endüstriyel tesis, otel ve altyapı alanlarının yanı sıra kentsel dönüşüm çalış malanyla da hizmet vermeye devam ediyor. 


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLK SIRADA 


Adana, çevre iller ve uluslararası bölgelerde yürüttükleri müteahhitlik ve yapsat tarzı yatırım işlerinde geleneksel ve modern mimariyi harmanladıklarını belirten Adiva Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Giıici. projelerinde önceliği kaliteye, ilişkilerinde ise dürüstlük ve güvenilirliğe vererek müşteri memnuniyetini ilk şuaya taşıdıklauıu vurguladı. 


Girici. eski yapıların güvenilirlik ve sağ lamlık bakımından oldukça zayıf olduğunu belirterek, "Özellikle deniz yakan olan  Adana  ve sahil kenti mersin gibi şehirlerdeki yapılar incelendiğinde eski yapıların betonarme sinde genellikle deniz kumunun kullanıldığı belirlendi. Temel ve bina izolasyon teknik lerinin uygulanmaması nedenleri ile de inşaat çeliklerinin aşırı derece paslandığı ve çürüdüğü görüldü. Bu paslanma ve çüıü melerin de beton yüzeylerde çatlamalara ve dökülmelere yol açtığı tespit edildi Bu şehirlerdeki eski binalarda yapılan inceleme ve analizlerde de alınan beton numunele tinin ise duşuk seviyelerinde olduğu ve bu seviyenin gunumuz şartlarında üretilen beton kalitelerinden çok alt seviyede olduğu goruldu" diye konuştu. 


UZUN ÖMÜRLÜ VE ÇAĞDAŞ YAPILAR 


Bölgeye daha kaliteli yaşam alanları sunmayı hedeflediklerini anlatarak, eskiyen, ekonomik ömrünü doldurmuş binaları yıkıp, depreme dayanıklı, semt dokusuna uygun ve akıllı bina özelliklerine sahip yeni yaşam alanlarına dönüştürdüklerini belirten Girici. "Adiva Yapı ve Gayrimenkul olarak başta kendi bölgemiz olmak üzere, diğer birçok bölgede sağlıksız ve eski binaların yıkılarak günün teknolojisine uygun, daha dayanıklı, uzun ömürlü ve çağdaş yapıların yapımına imza atmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.


Hürriyet Çukurova - GAP


Geri Dön