28 / 03 / 2024

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.




28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuar alanında 20.’si gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Adıyaman Valiliği’nin koordinatörlüğünde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katılımıyla Adıyaman’ın doğal, kültürel ve yöresel zenginliklerinin tanıtılması amaçlanıyor. Adıyaman’ın tanıtımını etkili bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla fuara Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci ve turizm çalışanları katılacak. Yüz binlerce kişiye varan ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan Emitt Fuarına iddialı bir şekilde hazırlanan Adıyaman Valiliği, Adıyaman’ın sahip olduğu zengin turizm potansiyelini kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonelleri ve ziyaretçileriyle buluşacak. 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına etkin bir tanıtımla katılacaklarını ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, “Bu yıl bir önceki yıldan daha iddialı katılıyoruz. Birçok ülkenin katılım sağlayacağı EMİTT Fuarı, ülkemiz ve ilimiz turizmi için büyük önem taşımaktadır.

Fuarda ilimizi en güzel şekilde tanıtmak amacıyla yereldeki tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Adıyaman’ı en güzel şekilde tanıtmak için ilimizin tarihi, kültürel ve doğal yönleriyle anlatan değişik dillerde hazırlanan tanıtım materyallerini gelen ziyaretçilere dağıtılmasının yanı sıra, tarımsal ürünlere de standa yer vereceğiz. Ayrıca, Adıyaman standını ziyaret eden misafirlere yöremize özgü tatlar ikram edilecektir. Adıyaman, tarihi ve kültürel güzellikleri ile önemli bir turizm potansiyelini içinde barındırıyor. Bizler de bu güzellikleri kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.



Hürriyet


Geri Dön