26 / 04 / 2024

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor. Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.



Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.


Başkan Özdemir, asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gölbaşı ilçesinde asfalt çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Özdemir, Mevlana Caddesi’nin yeniden düzenlendiğini ve bu düzenleme sonucunda da caddenin yeniden asfaltlandığını kaydetti. Özdemir, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullara ve camilere desteklerinin sürdüğünü belirterek bu kapsamda Kurugeçit Taziye Evi önü ve bağlı sokakların ekipler tarafından asfaltının yapıldığını söyledi.


Hürriyet 




Haber Haberler Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı ilçesi, 2.Etap  TOKİ  Çevre Yolunun asfaltlandığını belirtti.


Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, 2014 yazında yolun stabilize olarak açıldığını belirterek yolun iyice oturmasının ardından asfaltının yapıldığını ifade ederek, ilçede yeni açılan yollar dışında asfaltsız yol kalmadığını söyledi. Başkan Özdemir, belediye olarak 2015 yılında hem alt yapıda hem de üst yapıda çok fazla çalıştıklarını belirterek, ilçenin daha modern ve gelişmişliğini artırmak için çalışmaların 2016 yılında da hızlı bir şekilde devam edeceğini ifade etti.



Haberler Gazetesi


Geri Dön