24 / 04 / 2024

Adıyaman TSO'nun yeni binası için Mayıs'ta temel atılacak

Adıyaman TSO'nun yeni binası için Mayıs'ta temel atılacak

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, odalarını yeni hizmet binasına kavuşturacaklarını söyledi



Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni hizmet binası projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Yeni hizmet binamızın yapımı konusunda hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Hizmet binalarının temelini Mayıs ayında atmayı planladıklarını ifade eden Uslu, şunları anlattı:
"Adıyaman'ın en büyük ve en prestijli odalarından bir tanesi olan Ticaret ve Sanayi Odasının mevcut binasının yetersiz olduğunu başkanlığa seçildiğim ilk günlerde de belirtmiştim. Olanakları yetersiz olan ve görüntüsü odamızın imajına yakışmayan mevcut binamızın onarımının da yetersiz olacağını düşündüğümüz için hemen yeni bina inşaatı için hazırlıklar yaptık. Bu hazırlıklarımız tamamlandı.

Adıyaman-Gölbaşı kara yolunda ilimize ve odamıza yakışır bir bina inşa etmek için Mayıs ayı içerisinde bir temel atma töreni düzenlemeyi hedefliyoruz.

Bu temel atma törenine, zaten ilimize gelmek için bir program hazırlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılması için görüşmelerimiz olacak."

Uslu, hizmet binalarını bir an önce tamamlama çabası içinde olacaklarını bildirdi.
AA


Geri Dön