18 / 04 / 2024

Adıyaman Üniversitesi kreş yaptırıyor!

Adıyaman Üniversitesi kreş yaptırıyor!

Adıyaman Üniversitesi yerleşkesinde meslek yüksek okulu arkasına üniversitenin akademik personeli ve çalışanlarının çocukları için kreş binası yapılıyor. Rektör Prof. Talha Gönüllü, yapımı devam eden kreş binası inşaatını gezdi...




Adıyaman Üniversitesi yerleşkesinde meslek yüksek okulu arkasına üniversitenin akademik personeli ve çalışanlarının çocukları için kreş binası yapılıyor.


Yapımı devam eden kreş binası inşaatını gezen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Talha Gönüllü, çalışan personel için önemli olan bu hizmeti bu yılsonunda faaliyete geçireceklerini aktardı.


İnşaat çalışmasını inceleyen Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, "Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personelinin çocuklarının güvenilir bir ortamda, bilimsel ilerlemelere uygun bir şekilde eğitilmeleri, sosyal, duygusal, dil ve düşünsel açıdan gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla kreş binası inşaatına başladık. Kreş binamız Bodrum kat, zemin kat ve birinci kattan oluşacak olup toplam bin 251 metrekare kapalı alana sahip olacak. Binada; 6 adet sınıf, 3 adet uyku odası, 2 adet oyun salonu,1 adet spor salonu, 1 adet sinema gösteri salonu,1 adet yemek salonu, 1 adet psikolog odası ile diğer idari ve servis odalarından oluşacaktır. Binamız 2014 yılı Ağustos ayına kadar tamamlanarak akademik ve idari personelimizin hizmetine girecek. Üniversitemiz yakın bir tarihte kurulu olmasına rağmen yaptığımız sosyal tesisler, idari ve akademik hizmetler için yaptığımız yatırımlarla Türkiye'de Üniversiteler içerisinde yıldızı parlayan geleceği emin adımlarla ilerleyen bir üniversitemiz var" dedi.



Milliyet


Geri Dön