29 / 03 / 2024

Adnan Köşker: Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, tapular verilecek!

Adnan Köşker: Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, tapular verilecek!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tapu tahsis belgeleriyle ilgili gazetemize yaptığı açıklama da, “Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, Kentsel Dönüşüm olmayacak, vatandaşlar tapularına kavuşacak.”



Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tapu tahsis belgeleriyle ilgili gazetemize yaptığı açıklama da, “Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, Kentsel Dönüşüm olmayacak, vatandaşlar tapularına kavuşacak.” Dedi.



Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün sabah gazetemizin konuğu oldu. Başkan Köşker yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel ile birlikte gazetemizin kahvaltı programına konuk oldu. Gazetemizin sorularına yanıt veren Başkan Köşker önemli açıklamalarda bulundu. Köşker’in hizmetler noktasında en önemli açıklaması ise 150 bin nüfusa sahip Beylikbağı bölgesine yönelik oldu. Seçimden önce vatandaşlara tapu tahsis belgeleriyle ilgili müjde veren köşker, tapuların davullu zurnalı bir şekilde hak sahiplerine verileceğini söyledi.


SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ


Köşker ağırlıklı olarak Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerinde yaşanan bu sıkıntıyla ilgili “Biz sözümüzün arkasındayız. Vatandaşımızı mağdur etmeden tapularını vereceğiz. Yıkım olmayacak, kentsel Dönüşüm olmayacak. 1206 haneyi ilgilendiren bu konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.”dedi. Yeni Gebze’yi yeni bir kent yapısı ve yeni insan yapısıyla şekillendireceklerini söyleyen Köşker, Gebze Belediyesi’nin de Türkiye’ye örnek bir belediye olacağını söyledi.


TRAFİK SORUNU BÜYÜK PROJELERLE ÇÖZÜLECEK


Gebze Kavşaklarında yaşanan trafik sıkıntısıyla ilgili de önemli açıklamalar yapan Köşker, yapılacak büyük projelerle bu sorunun çözüleceğini söyledi. Köşker, “Körfez köprüsü çevre yolları iki yıl içinde bitecek, Balküpü ve GOSB kavşaklarında duble kavşak çalışmaları sürüyor, ikinci Otoyol için çalışmalar yapılıyor, D-100’de Topçular kavşak projesi tüm hızıyla sürüyor. Bu projeler bitince kavşaklarda sorun da bitecek. Şehir merkezinde Yeni Çarşı tek yön olup kaldırımlar genişleyecek, Devlet hastanesi, İmam hatip lisesi, Meslek Lisesi’nin bulunduğu alanlar yıkılarak katlı otopark ve meydan haline gelecek. Gebze kısa süre içinde yaşanan trafik sıkıntısından kurtulacak.” Dedi.


Gebze Gazetesi 


Geri Dön