28 / 03 / 2024

adressistanbul'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı!

adressistanbul'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı!

Ev dekorasyonunda akla gelen ilk alışveriş merkezi olan addresistanbulda 5. mevsim başladı: İndirim Mevsimi. %50ye varan indirimler 12 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında addresistanbulda



Ev dekorasyonunda tasarım ve kalitenin tek adresi addresistanbul bayramdan önce evinizde dilediğiniz değişiklikleri yapmanız için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Sektörün lider 35 mağazasıyla evinizin tüm ihtiyacını karşılayabileceğiniz adreste %50ye varan indirim oranları 12 Ağustos-1 Eylül arasında devam edecek.

Evinizin tüm ihtiyacını karşılayabileceğiniz merkezde mobilyadan aksesuara, ev tekstilinden aydınlatmaya, banyo aksesuarlarından yatak odasına kadar tüm ürünler indirimli fiyatlarıyla evlere tazelik katıyor. Sıcak yaz günlerinde serin sokaklarda alışveriş imkanı sunan dingin mekanda rahat ve huzurlu bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Başka yerde bulamayacağınız markalar, güncel tasarımlar sadece addresistanbulun keyifli atmosferinde bulunuyor.

Son zamanlarda addresistanbulda sayısı artan modern markalar sıkı takipçisi kentli kadınların beğenisini topluyor. Romantik kadınların tercihi provencal markalar ve her zaman şık kadınların tercihi klasikler yine yüzde 50ye varan indirim oranlarıyla addresistanbulda.

addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi

Halide Edip Adıvar Bulvarı, Şişli.

T: 0212 320 62 62

www.addresistanbul.com

 


Geri Dön