25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.



Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'de ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Bolvadin de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Milliyet'te yer alan habere göre; ilk ziyaretini spor salonu tesislerinde düzenleyen Vali Yardımcısı Nurullah Kaya; Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçe protokolü ve daire amirleri tarafından karşılandı. Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve beraberinde bulunan heyet ardından yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi inşaat alanlarında incelemeler gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ise ilçede yürütülen projeler ve yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür eviyle ilgili bilgiler verdi.

Afyonkarahisar Bolvadin de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, "Afyonkarahisar Valiliğimizin tüm ilimizin merkezinde ve ilçelerinde başlatmış olduğu sportif faaliyetlerle ilgili tesisleştirme hamlesinde bugün de yaptığımız çalışmaları yerinde görebilmek için Bolvadin ilçemize geldik. Bolvadin Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla beraber ve yetkili arkadaşlarımızla yeni yapmış olduğumuz tesislerin ve yapacağımız tesislerin çalışma planlarını incelemeye geldik. Şu an tribünümüzün tamiratları yapılıyor yine yeni sportif alan kazanılan sportif alanlarında kullanım amaçlarını belirlemeye geldik. Bu doğrultuda çalışan gençlik spor camiamız teşkilatına teşekkür ediyorum. Yine ilçemizi ilimizi ayrı tutmayan valimize de şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Bolvadin'imizin gençliği de burada en güzel şekilde tesislerde geleceğe umutla heyecanla yetişmeye devam edecekler" şeklinde konuştu. 


Geri Dön