18 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 50 milyon liraya mal olacak!

Afyonkarahisar Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 50 milyon liraya mal olacak!

inşaat tamamlandığında Afyonkarahisar'ın konforlu ve modern bir hastaneye daha kavuşacağını belirten Ayhan Erenoğlu "Açılış kasım ayında "Burası ilk aşamada 50 milyon liraya mal olacak" dedi




Afyonkarahidar'da  TOKİ  tarafından yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı sürerken, yeni hastanenin maliyetinin 50 ila 55 milyon TL olduğu açıklandı. 


Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, göreve gelmesinden sonra inşaatına başlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi, inşaat tamamlandığında Afyonkarahisar'ın konforlu ve modern bir hastaneye daha kavuşacağını belirten Erenoğlu şunları söyledi: Açılış kasım ayında "Burası ilk aşamada 50 milyon liraya mal olacak. Çatısındaki düzenlemelerle birlikte maliyet 55 milyon liraya çıkabilir. Halkımızın sağlığı için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. 


Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatının yaz aylarında bitirilmesini hedefledik. Kaba inşaat tamamlanınca iç donanım ve açılış hazırlıkları yapılacak. Kasım ayında bu hastaneyi hizmete açmış olacağız. Hastanemizin hizmete girmesiyle, Devlet Hastanesi ile birlikte adeta sağlık kompleksimiz olacak." Zübeyde Hanım ismi Hastane ismi tartışmalarına da değinen Erenoğlu, "Amacımız vatandaşa hizmet etmektir. Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ismi gayet güzel. Tabelamızı hazırlarken mutlaka Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ismini yazdıracağız" dedi. 


Milliyet Akdeniz




Geri Dön