25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Sandıklı Cumhuriyet Parkı açıldı!

Afyonkarahisar Sandıklı Cumhuriyet Parkı açıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Parkı açıldı. Özkaya, "Ramazan ayında vatandaşlarımız oruçlarını açtıktan sonra bu güzel yerde aileleri ile birlikte dinlensin, eğlensin. Hayırlı olsun" dedi



AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Parkı açıldı.


Sandıklı İstasyon Caddesi'nde yenileme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Parkı'nın açılışı dolayısıyla iftar programı düzenlendi. İftara, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kaymakam Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, diğer protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Protokol tarafından kurdele kesilerek parkın açılışı yapıldı.


Açılışta konuşan Milletvekili Ali Özkaya, "Bu güzel parkı Sandıklı'ya kazandıran belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ramazan ayında vatandaşlarımız oruçlarını açtıktan sonra bu güzel yerde aileleri ile birlikte dinlensin, eğlensin. Hayırlı olsun" dedi


Belediye Başkanı Mustafa Çöl de "Tüm hemşerilerimizin aileleri ile birlikte dinlenecekleri ve eğlenecekleri güzel bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.


Açılışı yapılan Cumhuriyet Parkı'nda kapalı ve açık oturma alanları, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve yeşil alanlar bulunuyor.


Hürriyet 


Geri Dön