20 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Town Ispartakule'de metrekaresi 1.800 TL

Ağaoğlu My Town Ispartakule'de metrekaresi 1.800 TL

Ağaoğlu My Town Ispartakule projesi, oturma amacıyla konut almak isteyenler nezdinde 5 bin kişilik anket uygulaması sonrasında Türk Ailesinin beklentilerine göre tasarlanmış bir proje



Projenin adı: My Town Ispartakule
Projenin lokasyonu: Ispartakule 
Yapan şirket: Akdeniz İnşaat
İnşaata başlama tarihi: Kasım 2009
İnşaatı bitirme tarihi: Haziran 2011
Toplam inşaat alanı: 101 bin 477 metrekare
Sosyal donatılar: My Town Ispartakule yeşil alan açısından zengin bir proje, % 70 yeşil alana sahip proje ayrıca yalnızca belirli bir bölgeye değil tüm proje alanına yayılmış göletiyle ve sosyal yaşam kulübü My Club ile çağdaş bir yaşam alanı sunuyor. Açık kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center, kuaför, güzellik salonu, halı saha, çocuk oyun parkları bulunuyor.
Konut bilgileri: 3 farklı  tipte 6  blok bulunuyor. 136 adet 1+1, 179 adet 2+1, 220 adet 3+1 ve 48 adet 4+1 tipte daire olmak üzere toplam 583 konut mevcut. Alanları 67,32 metrekare ile 167,55 metrekare arasında değişen 7 ayrı  tipte daire modeli bulunuyor.
En düşük ve en yüksek  metrekare fiyatı: 1.800 TL ile 1.900 TL arasında değişiyor.
Projedeki en pahalı  ve en ucuz konutun fiyatı: 117 bin TL ile 310 bin 800 TL arasında değişiyor.
Projedeki binaların kat yükseklikleri: Bloklar 13, 16 ve 19 kat yüksekliğinde.
Projenin ayırt edici özelliği: My Town Ispartakule oturma amacıyla konut almak isteyenler nezdinde 5.000 kişilik anket uygulaması sonrasında Türk Ailesinin beklentilerine göre tasarlanmış bir proje. Konutta geniş  ve ferah iç mekânlar, daha geniş  bir yaşam ve kullanım alanı sunan mutfak, daha fonksiyonel banyo ve balkon talepler doğrultusunda tasarlandı.
Projede anneler için ne düşünüldü: Anneler My Club'ın uzman masörleri tarafından yapılan masajlar sayesinde günün yorgunluğunu atabilirler. Ayrıca kendine her zaman özen gösteren anneler için güzellik salonu, solaryum ve kuaför hizmetleri bulunuyor.
Projede babalar için neler var: Babalar için yalnızca fitness ve aletli spor yapabilme imkanı değil, aynı zamanda halı saha turnuvaları, treking gibi alternatif spor imkanları bulunuyor.
Projede çocuklar için neler var: Eğlence, oyun ve aktivite alanları, yeşillikler içinde geniş bahçeler ve parklar, çocukların tertemiz bir havada sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlıyor.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Bahçeşehir Koleji, Abdi İbrahim İlköğretim Okulu, Bahçeşehir Yıldızlar Koleji ve Özel Kültür 2000 Koleji 3 km uzaklıkta.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Bahçeşehir Poliklinik 5 km
En yakın alışveriş  merkezi: Prestige Mall AVM'ye yaklaşık 3 km uzaklıktadır.
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen Hava Limanı 50 km, Atatürk Havalimanı'na yaklaşık 12 km mesafede
Anayollara olan uzaklığı: Tem ve E5'e yakın konumda bulunuyor.

0212 444 67 77

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/ Milliyet Cadde

Geri Dön