19 / 04 / 2024

Ağaoğlu Newwork'un yüzde 25'i satıldı!

Ağaoğlu Newwork'un yüzde 25'i satıldı!

My Newwork projesi, iş ve eğlenceyi birleştiren konsepti ile yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hafriyat çalışmaları başlayan projenin, şimdiden yüzde 25 ’ i satıldı...



Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yatırımcılardan büyük ilgi gören yeni ofis projesi My Newwork’ün yüzde 25’i şimdiden satıldı.


“My Newwork Ülker Sports Arena ve Dünya Finans Sektörünün Yeni Adresi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Hemen Yanında Yükseliyor”

 

Lokasyonu, mimarisi ve teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üstünde performans gösteren My Newwork projesi, iş ve eğlenceyi birleştiren konsepti ile yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hafriyat çalışmaları başlayan projenin, şimdiden yüzde 25’i satıldı.

 

İstanbul’un iş ve ticaret hayatının kalbinin atacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde Fenerbahçe Ülker Arena’nın yanı başındaki konumu ile değeri günden güne artan My Newwork, yatırımcılara çok cazip ve yepyeni yatırım fırsatları sunuyor.

 

Yüksek Mimar Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen My Newwork, sadece mimari açıdan estetik bir iş merkezi değil finans merkezinin de merkezinde prestijli bir yatırım olma özelliği taşıyor.

 

“My Newwork, Tüm zamanlar için yükselen bir yatırım fırsatıdır”

 

My Newwork projesi ile ilgili konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı; “My Newwork projesi, modern zamanların Kapalı Çarşı’sı olmaya adaydır. Nasıl Kapalı Çarşı geçmişteki yüksek değerini koruyorsa, My Newwork de değerini hep koruyacak. Nasıl Kapalı Çarşı’lı olmak asırlardır bir ayrıcalıksa, My Newwork yatırımcısı olmak ta bugün ve yarın büyük ayrıcalık olacak. My Newwork, yatırımcıların yatırım planlarını değiştirecek ve çok kazandıracak bir proje olacak” dedi.

 

My Newwork projesinde yatırım değerinin eskimeyip, yatırımcısını daima kazançlı çıkaracağını vurgulayan Rahvalı sözlerine şöyle devam etti: “Zaman insanlarda farklı ihtiyaçlar doğururken, ihtiyaçlara cevap vermek için gerçekleştirilen projelerde bize düşen görev; yılların tecrübe ve birikimini bir araya getirerek yatırımcıya ideal koşullar sunmak. My Newwork projesinde üzerimize düşen görevi tam anlamıyla yerine getirmiş olmanın verdiği gönül rahatlığı ile tüm yatırımcıları satış ofisimize davet ediyoruz.”

 

My Newwork trafik nedeniyle işe geç kalmaya son veriyor

 

Özgünlük, modernizm, işlevsellik, tasarım ve estetik öğelerin ince bir süzgeçten geçtiği My Newwork, önünde yer alan geniş yollara rağmen oluşturacağı trafiğini mevcut yollardan ayırıp kendi arsasında çözümleyerek, varlığından kaynaklanacak trafiğini kent trafiğinden ayırıyor. Böylece İstanbul’da iş merkezlerinin yoğun olduğu bölgelerde yaşanan trafik sorunu My Newwork’de en aza indirgenmiş olacak.

 

Standartların üzerinde çalışma ortamları My Newwork’de

 

Çağdaş ofis anlayışı ve mimari sorumluluklarla şekillenen My Newwork ile sadece bir ofis projesi değil, sağlıklı, konforlu ve huzurlu çalışma ortamları yaratmak amaçlandı. My Newwork’de ofis ve toplantı odaları sağlıklı çalışma ortamları dikkate alınarak ferah ve aydınlık olarak tasarlanırken, yüksek teknolojik alt yapı ile donatıldı.

 

Hem iş hem eğlence; hayat My Newwork’de

 

Lokasyonu itibari ile hayatın tam merkezinde yer alan My Newwork’un hemen yanı başında Fenerbahçe Ülker Arena, alışveriş merkezleri, hastaneler, markalı konut projeleri bulunuyor. My Newwork, dinlenme alanı ve seyir terası, yeme-içme alanları, lobby girişi ile kendi içinde tam bir yaşam merkezi olarak yükseliyor. My Newwork’un restoran ve kafeleri, İtalyan mutfağından Çin mutfağına kadar Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markalarına ev sahipliği yapacak.

 

My Newwork’de çalışanlar proje içinde yer alan tiyatro salonu ve sanat merkezi ile yoğun iş temposu içinde sosyal ve kültürel aktivitelere çok kolay vakit ayırabilecek. Projenin tiyatro salonunda birbirinden profesyonel performanslar sahne alırken, sanat merkezi de sanat galerilerini çalışma hayatına taşıyacak. Proje içindeki Oyun alanları da yine iş çıkışlarında ve molalarda çalışanlara keyifli saatler yaşatacak.

 


Milliyet 


Geri Dön