19 / 04 / 2024

Ağaoğlu'nun tiyatrocuları sahneye çıktı

Ağaoğlu'nun tiyatrocuları sahneye çıktı

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Haziran 2009'da iç iletişim çalışmaları kapsamında kurduğu Tiyatro Gurubu, ilk oyunu ile sahne aldı



Sanata gönüllü bir grup Ağaoğlu çalışanının yedi aylık emeğinin ürünü olan 'Rumuz Goncagül' adlı oyun, önceki akşam Harbiye Kenter Tiyatrosu'nda sahnelendi. 10 kişinin mesai saatleri sonrasında hazırlandığı oyunu, Metin Akpınar, Ali Poyrazoğlu ve Zihni Göktay gibi ünlü tiyatrocular da izledi. Sanata büyük destek veren Ali Ağaoğlu, oyun sonunda sahnede oyuncuları tek tek tebrik etti.
Sabah

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Ustalar Ağaoğlu Tiyatro Grubu'na tam not verdi
Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun geçen yıl haziran ayında kurduğu tiyatro grubu, ilk oyunu Rumuz Goncagül'ü önceki gün Türk tiyatrosunun ustaları önünde sergiledi.

Bir grup tiyatro gönüllüsü Ağaoğlu çalışanının girişimi üzerine, yönetimin desteğiyle kurulan Ağaoğlu Tiyatro Grubu, Oktay Arayıcı'nın ölümsüz eseri Rumuz Goncagül'ü sahneye koymak için, 7 ay boyunca, mesailerinden arta kalan zamanlarda, yoğun bir tempoyla hazırlandı. Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenen oyunu, Metin Akpınar, Ali Poyrazoğlu, Zihni Göktay ve Mehmet Ali Alabora gibi usta tiyatrocular da izledi. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Çalışanlarımızın tiyatro yapma isteği bizi heyecanlandırdı. İlk günden itibaren kendilerine destek verdik" dedi. Oyunu izleyen tiyatronun usta isimleri ise zor bir oyun seçmelerine rağmen performanslarını beğendiklerini ifade etti.
Star


Geri Dön