25 / 04 / 2024

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...



Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda UST’nin 1 dolar sabitliği kaybetmesi ve LUNA Vakfı’nın elinde tuttuğu Bitcoin rezervlerini satmasıyla Bitcoin 26 bin 700 dolar seviyesine kadar inmişti. 

Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, buna karşılık olarak UST, 1 dolara ulaşamazken Vakıf rekor miktarda LUNA arzı gerçekleştirmiş ve söz konusu bu durum LUNA’nın fiyatının sıfırlanmasına neden olmuştu. 

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Peki kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön