25 / 04 / 2024

Ağrı Eleşkirt Belediye binası açıldı!

Ağrı Eleşkirt Belediye binası açıldı!

Ağrı’nın Eleşkirt Belediye binası törenle hizmete açıldı. Ağrı Valisi Musa Işın, belediye başkanının yardım istemesinin ardından kendilerinin de imkanlarını zorlayarak 500 bin liralık kaynak aktardıklarını söyledi.




Ağrı’nın Eleşkirt Belediye binası törenle hizmete açıldı.

Hizmet binasının açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Yücel Ünal, DSİ Ağrı Şube Müdürü Yücel Hatunoğlu ve belde belediye başkanları katıldı. Kurbanların kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Eleşkirt Belediye Başkan Vekili Dadaş Sarı, “Bayındırlık Müdürlüğü tarafından yaklaşık 2.5 milyona keşfi yapılan iş merkezi için 300 bin liralık bir SODES projesi ve Ağrı Valisi Musa Işın’ın 500 bin liralık maddi desteğiyle 800 bin liraya mal ederek Eleşkirt halkının hizmetine sunduk. İş merkezinde toplam 80 iş yeri bulunmakta. Bina altı kaloriferli bir kapalı oto park olarak günlük 2 TL’ye vatandaşın hizmetine sunulacak” dedi.


Ağrı Valisi Musa Işın ise, belediye başkanının yardım istemesinin ardından kendilerinin de imkanlarını zorlayarak 500 bin liralık kaynak aktardıklarını söyledi. Vali Işın, Eleşkirt halkının geçmişten beri devletinin yanında olduğunu bildiklerini ifade ederek, bundan sonrada kendisine yakışanı yapması gerektiğine olan inancının tam olduğunu dile getirdi. Işın, “Buradan açıkça ifade ediyorum, hangi vatandaşımızın insani ihtiyaç noktasında ne ihtiyacı varsa kendisine sonuna kadar destek vermeye hazırım. Devletimiz güçlüdür, zengindir ve vatandaşının yanındadır. Bana gelen vatandaşlar buradan Erzurum’a giderken ne sıkıntılar çektiklerini anlattılar. Daha yapacak çok işimiz var. Yeter ki sizler bu hizmetlere sahip çıkın. devletinizin yanında olun. Yanı başımızdaki ülkelerin hali göz önünde. Onlar hayatlarını kurtarmak için bizim memleketimize geliyorlar. Bizim memleketimiz karışırsa biz nereye gideceğiz? Bu yüzden bütün hemşehrilerimden ricam. devletinize sahip çıkın, memleketimizi karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyin. El ele verirsek başaramayacağız, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yoktur” diye konuştu.


Yapılan konuşmanın ardından Ağrı Valisi Musa Işın, beraberindekilerle belediye hizmet binasının açılışını yaptı.


Hürriyet


Geri Dön